Wij zijn EIFFEL

Wij zijn EIFFEL. Experts in legal, finance en process. Groot geworden met de inzet van interim professionals en daarna alleen maar slimmer geworden. Nog steeds goed in flexibele capaciteit, maar minstens zo sterk in duurzame oplossingen. En dat mét resultaatgarantie

Wij lossen vraagstukken écht op. Door de kern van een uitdaging bloot te leggen en daar een slimme vorm van dienstverlening op te formuleren. Dat begint en eindigt bij onze mensen, versterkt door onze kennis van data. Human Powered Data Driven noemen we dat. Wij kiezen niet de gemakkelijkste weg, maar vinden de vraag achter de vraag. Zo zijn wij solide partner op tactisch niveau en sparringpartner bij strategische vraagstukken.

 

HUMAN POWERED

Het begint altijd bij mensen. Organisaties veranderen omdat mensen zich daarvoor inspannen, niet vanwege een nieuwe organogram of softwarepakket. Daarom geloven wij in de kracht van talent. Talenten vormen de bron voor samenwerking, ontwikkeling en prestaties. Met behulp van analytisch inzicht verbinden wij de juiste mensen aan de juiste werkzaamheden. Zo ontstaan excellente teams en bijzondere prestaties.

Bovendien worden mensen veeleisender, zowel opdrachtgevers als medewerkers. Mensen willen het leuk hebben, ze streven naar (persoonlijke) ontwikkeling en vragen om kwaliteit van leven. Daarom is de organisatie van de toekomst ingericht om mensen en teams te faciliteren in continu leren en ontwikkelen. Wij helpen om die toekomst waar te maken. Bijvoorbeeld met talentmanagement op basis van Talent Motivatie Analyse (TMA) of teamsessies in combinatie met topsport. Maar ook in transformaties en bij interim capaciteitsvraagstukken.

DATA DRIVEN

Veel organisaties beschikken over een grote hoeveelheid data. Maar de stap van data naar inzicht, dat is een hele grote. Laat staan van inzicht naar toepassing. Wij werken precies op dat snijvlak en zo zijn wij de schakel tussen data science en business. Samen met klanten kijken we op een nieuwe manier naar correlaties en verbanden in gestructureerde en ongestructureerde data. Onze data scientists creëren voorspellend vermogen en versterken onze kennis van legal, finance en process met technologische innovaties. Praktische toepasbaarheid is altijd het uitgangspunt; we vertalen analyses naar relevante inzichten en gebruiksvriendelijke dashboards. Zo kunnen onze klanten nog slimmer, sneller en effectiever werken.

De wereld van morgen

Dat waardecreatie meer is dan geld alleen, dat weten wij al jaren. Daarom gaat onze waardecreatie een stap verder: wij zien een succesvol businessmodel als een sustainable businessmodel. Dit doen we door onze opbrengsten in te delen op the triple bottom line. People, Planet en Profit. Daarbij kijken we niet alleen naar onze eigen organisatie, maar ook naar de wereld om ons heen. De aarde is een kostbare plek die we in hoog tempo consumeren. Wij hebben verschillende mogelijkheden om een positieve impact te maken, direct via onze eigen organisatie en indirect via de klanten waarvoor wij werken. Zo kunnen we toch een aardig verschil maken op weg naar een betere wereld. Lees hier onze visie op sustainability >

Nieuws over EIFFEL
Alle artikelen