Hoe wij uw gemeente ondersteunen

We hebben ruime ervaring met het omgevingsplan en hebben ons de nieuwe systematiek eigen gemaakt. Onze focus ligt op het ondersteunen van uw gemeenten bij het vormgeven van het omgevingsplan. We bieden expertise op zowel inhoudelijk als strategisch vlak. Om uw gemeenten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, hanteren we de volgende aanpak:

  1. We maken een plan van aanpak en roadmap
  2. We gaan aan de slag met het ontwerpen van het omgevingsplan
  3. We stellen wijzigingen op van het omgevingsplan

Onze mensen, bestaande uit juristen en planologen, zijn tevens ervaren in de rol van projectleider voor omgevingsplannen, of het nu gaat om kleine of grote gemeenten.

Opstellen omgevingsplannen

Interim-professionals

Trainingen

Opstellen omgevingsplannen

We helpen u graag met het omgevingsplan. Dat kan zowel door u te helpen bij het van het maken van keuzes of door mee te schrijven aan uw omgevingsplan.

Interim-professionals

In de rollen van projectleider omgevingsplan, jurist omgevingsplan en planoloog. We bieden zowel junior, medior en senior profielen. We leiden onze junior professionals zelf ook op in het werken met de Omgevingswet en het omgevingsplan.

Trainingen

Naast dat wij onze eigen professionals opleiden, kunnen wij u trainingen door onze experts aanbieden voor uw gemeente.

Opgedane ervaring met het Omgevingsplan

Gemeente Epe
Amstelveen
Rotterdam
Nieuwegein
Hilversum
Aalsmeer
Lansingerland
Amsterdam

Klaar om uw gemeente te helpen

Worstelt uw gemeente ook met de implementatie van het omgevingsplan? Wij staan klaar om u hierbij te ondersteunen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken, of het nu voor, met of bij de gemeente is.

Chloë Polman
Consultant Omgevingswet

Neem contact op:

Chloe polman c