Onze mensen in legal, finance en process

Deze mensen maken het verschil. In iedere sector. En daar zijn we best trots op.

"Wij geloven dat bewegen het brein helpt. Fit for the job gaat voor ons dus een stukje verder dan kennis en kunde alleen." #hardlopenmetdelunch

24/7 werken wij aan een betere rijksoverheid. En ook provincies, waterschappen en onderwijs.

Wij werken letterlijk aan een mooiere maatschappij met een slagvaardige OVERHEID. Met juridische experts in het speelveld van Wob, waterrecht, subsidiebeheersing, oneigenlijk grondgebruik en de implementatie van wet-en regelgeving. Met heldere financials op het gebied van Projectcontrol. En voeg daar onze juridische flexibele schil-oplossing voor piekbelasting maar rustig aan toe. Iedereen werkt hier met elkaar samen, om Nederland op voorsprong te zetten.

 • Rinze Bolijn

  Rinze Bolijn

  Consultant Finance & Process

  "Rust. Ik hoor geregeld dat ik hierdoor toegankelijk ben en een natuurlijke overtuigingskracht heb. Het stelt mij in staat om complexe vraagstukken op te breken in behapbare delen en deze naar tevredenheid op te lossen."

  Rinze Bolijn
 • Els Blaauw

  Els Blaauw

  Business manager Overheid

  "Met een hoog energieniveau geef ik anderen het vertrouwen dat ze hun vraagstuk bij mij kunnen neerleggen.
  Ik garandeer mijn maximale inzet om passende oplossingen voor mijn klanten en collega’s te behalen. Oprechte interesse in anderen, de juiste vragen stellen en kennis van inhoudelijke zaken maken mij tot een volwaardig gesprekspartner."

  Els Blaauw
 • Amber Tax

  Amber Tax

  Business manager Overheid

  “Samen met mijn klant in gesprek gaan, een solide relatie opbouwen en tot een oplossing komen die al onze verwachtingen overtreft. Daar krijg ik energie van!”

  Amber Tax
 • Melissa Kars

  Melissa Kars

  Business manager

  "Met mensen in contact staan, dat is mijn kracht. Met veel energie en passie ga ik samen de klant op zoek naar de oplossing voor verschillende uitdagingen. Niet morgen, maar vandaag!"

  Melissa Kars
 • Simone de Roo

  Simone de Roo

  Business manager Overheid

  "De klant staat centraal en door samen te werken met de klant en de professional bereiken we het beste resultaat!"

  Simone de Roo

365 dagen per jaar brengen wij balans aan tussen vertrouwen en controle in de financiële sector.

Van echte financials tot gedreven analisten en juridische experts. Van klachtenbehandelaars tot business controllers in de sector BANKEN & VERZEKERAARS. Het hele team is gericht op het mooie evenwicht tussen vertrouwen en controle. Tussen zorgvuldigheid en snelheid. En vooral de volatiliteit die dit met zich meeneemt. Daar maken wij doeltreffende oplossingen voor. Zoals Legal Sourcing, de flexibele schil met resultaatgarantie. Of de Lean transitie, waarmee processen weer kloppen en blijven werken.

 • Peter Boon

  Peter Boon

  Business unit manager Banken & Verzekeraars

  "Ik geloof in de kracht van mensen en het creëren van focus door het bieden van structuur en duidelijkheid over de te volgen aanpak."

  Peter Boon
 • Mischa van den Broeck

  Mischa van den Broeck

  Business manager Banken & Verzekeraars

  "De klant verrassen, dat geeft mij energie. Door markt- en klantkennis te combineren met de metafoor van topsport stimuleer ik klanten op een andere manier naar hun uitdagingen te kijken. Samen met een professional help ik vervolgens om de vertaling naar de oplossing te maken."

  Mischa van den Broeck
 • Suzanne van der Hoorn

  Suzanne van der Hoorn

  Specialist Legal

  "Om succesvol te zijn en mijn doel te bereiken richt ik mij niet op het doel zelf, maar op een ambitieuzer doel dat erachter ligt."

  Suzanne van der Hoorn
 • Glenn Romney

  Glenn Romney

  Letselschadejurist

  "Graag zet ik mij in voor de klant. Samen, en waar nodig zelfstandig, een mooi resultaat bereiken waarin verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen en creativiteit belangrijke kernpunten voor mij zijn."

  Glenn Romney
 • Eelko Plomp

  Eelko Plomp

  Consultant

  Ingewikkelde materie begrijpen en omzetten in eenvoudige taal. Én problemen omzetten in oplossingen. Daar ben ik goed in. ​Ik kan hierbij putten uit ruim 16 jaar ervaring als controller op allerlei posities en in diverse organisaties, zowel binnen de profit als de non-profit. Ik zoek altijd de samenwerking binnen de financiële kolom en daarbuiten. Want binnen controlling maakt de mens het verschil.

  Eelko Plomp
 • Michel Thomassen

  Michel Thomassen

  Fit Consultant

  "Passie is om organisaties 'inspired by topsport' te ontwikkelen naar een 'High Value Organization.'

  Integraal sturen en beheersen en het structureel verbeteren en vernieuwen van organisaties is mijn 'speelveld' en de FIT methodiek gebruik ik als onderscheidend 'spelsysteem'.

  Geven van adviezen en realiseren van oplossingen die écht
  waarde toevoegen is mijn grote kracht!"

  Michel Thomassen

De 1431 zorginstellingen helpen wij met maar één ding in gedachte: de kwaliteit van zorg.

In de ZORG draait het om mensen. En dan pas om geld. Onze Green & Black belts werken samen met onze zorg-financials en juridische experts aan de kwaliteit van zorg. Aan betere oplossingen, waar mensen voorop staan én geld doelmatig en rechtmatig besteed is. En dat kan alleen als alle disciplines aan boord zijn. En dat zijn ze.

 • Anke Wessels-Heesakkers

  Anke Wessels-Heesakkers

  Business manager Zorg

  "Een denkende doener. Dat betekent voor mij dat ik eerst stil sta om daarna een sprintje te trekken. Stilstaan om focus te bepalen. Een sprintje trekken om samen met de professional de juiste match te maken bij de klant!"

  Anke Wessels-Heesakkers
 • Petra van den Brom

  Petra van den Brom

  Business Consultant Zorg

  "Mijn inzet bij zorginstellingen wordt gekenmerkt door beweging. Ik raak mens en organisatie en laat ze bewegen. Ik doe dit met een combinatie van gevoel en ratio, door duidelijk te zijn en scherp te luisteren. Ik exploreer, werk samen en oordeel niet. Mijn scherpe analyses leiden tot nieuwe inzichten en brengen daarmee beweging. Mijn motto: 'Verbonden in Vrijheid'."

  Petra van den Brom
 • Bas Maier

  Bas Maier

  Business manager Public & Healthcare

  " 'Verandering is de enige constante.' Ik heb een passie voor dienstverlening die een (organisatie)verandering teweeg brengt. Van cultuurtransities tot procesoptimalisaties. Verandering vindt plaats buiten je comfort zone, ook als organisatie. In die reis ben ik graag de verbinder tussen onze experts en de opdrachtgevers!"

  Bas Maier

7 dagen per week in actie om de BV Nederland op pole position te zetten.

Het verschil maken is een cliché. En daar houden we niet echt van. En of het nu onze Yellow, Green, Black of Master Black Belts zijn. Die ook niet. Zij hebben het met elkaar over het beste er uit halen. De beste oplossing maken. En weer verbeteren. Net als de no-nonsense financials, business controllers en de business unit manager HANDEL & INDUSTRIE waar zij mee samenwerken. Alles draait om die oplossingen waarmee bedrijven in de BV Nederland op voorsprong komen.

 • Kees Kooijmans

  Kees Kooijmans

  Business unit manager Handel & Industrie

  "Met veel plezier werk ik dagelijks met mijn team aan het creëren van oplossingen voor onze klanten. Ieder vanuit zijn eigen kracht, talent en expertise met als doel: samen duurzaam verbeteren. Een uniek concept."

  Kees Kooijmans
 • Janneke Keuning

  Janneke Keuning

  Business manager Handel & Industrie

  "Resultaat, dat is mijn drijfveer. Resultaat voor mijn klant, resultaat voor mijn bedrijf. En de voldoening daarover is mijn persoonlijk resultaat!"

  Janneke Keuning
 • Jeroen Theunissen

  Jeroen Theunissen

  Business manager Transport & Logistiek

  Jeroen Theunissen
 • Chris van der Krabben

  Chris van der Krabben

  Business manager H&I

  "Ik geloof in het opzetten van een shared value met mijn opdrachtgevers: weten welke plek je inneemt in het proces ten einde de gezamenlijke (maatschappelijke) waarden te verbeteren. Ik haal energie uit mijn werk door op het juiste moment met relevante oplossingen te komen in multidisciplenaire vorm. Vraagstukken kennen vele gezichten en lagen, dit samen doorgronden zorgt ervoor dat wij als EIFFEL in de circulaire keten passen van onze opdrachtgevers. Het zijn van een 'netwerk' voor opdrachtgevers, waarbij ik als verbinder innovaties wortel laat schieten is mijn doel."

  Chris van der Krabben
 • Marjan van den Dool

  Marjan van den Dool

  Business manager Banken & verzekeraars

  "Een tevreden klant is de bevestiging van de energie die ik in mijn werk steek. Met een glimlach op mijn gezicht zet ik mij voor 200% in. Ik ben 24/7 bereikbaar, gezond nieuwsgierig en koppel mijn ondernemerschap aan implementatiekracht om de klant te verrassen en te helpen bij het behalen van zijn doelstellingen."

  Marjan van den Dool

Wij maken pasklare oplossingen voor de 380 gemeenten. Met veel plezier en energie.

Voor ons draait het om het koppelen van de actuele politieke agenda aan pasklare oplossingen voor Gemeenten. Van transformatie sociaal domein tot big data. Van meer met minder doen tot Lean transities. Van gelijkheid voor inwoners naar onze oplossing 'grondgebruik slim op orde'. Daar draait het om voor onze gemeente financials, juridische experts en Black Belts in Lean. Iedereen werkt hier samen om de gemeenten in Nederland verder vooruit te helpen.

 • Michel te Riele

  Michel te Riele

  Business unit manager Gemeenten

  "De klant staat centraal! Ik krijg energie van de samenwerking met collega’s met als gezamenlijk doel de klant te verrassen. Ik bied daarbij innovatieve oplossingen die waarde toevoegen en bouw aan een langdurige relatie.”

  Michel te Riele
 • Bergitt Ravenshorst

  Bergitt Ravenshorst

  Business manager Gemeenten regio West

  Binnen de complexe wereld van Gemeenten helpt het om te luisteren en vragen te stellen. Dit is wat mij dagelijks drijft en motiveert om onze klanten te helpen de uitdagingen waar zij voor staan het hoofd te bieden.

  Samenwerking met onze collega’s en inhoudelijk experts is hierbij belangrijk en geeft bovendien veel energie om succesvol te zijn!

  Bergitt Ravenshorst
 • Bas Maier

  Bas Maier

  Business manager Public & Healthcare

  " 'Verandering is de enige constante.' Ik heb een passie voor dienstverlening die een (organisatie)verandering teweeg brengt. Van cultuurtransities tot procesoptimalisaties. Verandering vindt plaats buiten je comfort zone, ook als organisatie. In die reis ben ik graag de verbinder tussen onze experts en de opdrachtgevers!"

  Bas Maier
 • Frans Koemans

  Frans Koemans

  Consultant

  "Prikkelen, kennis en ervaringen delen, inspireren, contact maken. Mijn redenen voor bloggen. Sinds een paar jaar blog ik met de bovenstaande doelstelling in het achterhoofd over verandermanagement, leiderschap, proces- en prestatiemanagement en gaming. Het is een leuke manier om in contact te treden met lezers en volgers en opent voor mij en hen deuren voor kansen en mogelijkheden."

  Frans Koemans Blogt
 • Nicole Hendriks

  Nicole Hendriks

  Business manager woningcorporaties & gemeenten regio Zuid-Oost

  "Niets is mooier dan iedere dag in verbinding te staan met de klant. Goed luisteren, meedenken aan oplossingen en waarde toevoegen aan de organisatie van de klant. Voor nu en voor de lange termijn.
  Ik geloof in samenwerking. Als je samen een berg beklimt, bereik je de top sneller! En op de top heel even stilstaan om van het uitzicht te genieten, terug te kijken en te leren van de ervaring zodat de volgende beklimming nóg beter gaat. Dat geeft energie om de volgende uitdaging aan te gaan. Vol enthousiasme!"

  Nicole Hendriks Blogt
 • Ron van Leeuwaarden

  Ron van Leeuwaarden

  Interim manager

  "Mijn scherp gefundeerde oordeel, duidelijke sturing en leiding en het resultaat wat ik bereik worden al jaren geroemd door mijn opdrachtgevers. Met mijn energie, humor en nuchterheid en mijn pragmatische managementstijl en houding zorg ik ook voor rust in dynamiek en hectiek. Ik ben ondernemend, breed georiënteerd, communicatief vaardig, pragmatisch en resultaatgericht."

  Ron van Leeuwaarden
 • Renée Disteli

  Renée Disteli

  Business manager regio Zuid-West

  "De klant prikkelen door vanuit nieuwsgierigheid en een open blik zijn vraagstuk te ontleden. Goed luisteren en onderscheid maken tussen wat is gezegd en feiten. Vervolgens betrek ik de juiste stakeholders om tot een innovatieve en resultaatgerichte oplossing te komen."

  Renée Disteli
 • Pieternel Blankenstein

  Pieternel Blankenstein

  Projectleider Snippergroen

  “Met mijn enthousiasme, openheid en motivatie krijg ik mensen in beweging. Ik ben een echte teamspeler. Mensen verbinden en samen komen tot de beste oplossing, dat is waar ik voor ga!”

  Pieternel Blankenstein
 • Klaas Kelly

  Klaas Kelly

  Senior Business consultant Gemeenten

  "Mijn hart ligt bij het lokaal bestuur. Het raakt burgers direct en iedereen heeft er een mening over. Hierbij is bedrijfsvoering heel belangrijk bij de beeldvorming en klanttevredenheid. Als Lean Black Belt lever ik dagelijks mijn bijdrage aan het verbeteren van de bedrijfsvoering. Graag deel ik verbetersuggesties uit mijn dagelijkse praktijk."

  Klaas Kelly Blogt
 • Vincent Ormel

  Vincent Ormel

  Performance manager Gemeenten

  "Doorlopend ben ik met professionals in gesprek om te kijken wat hen beweegt en waar hun ultieme groeiambitie ligt. Op die manier laat ik hen op uitdagende en afwisselende projecten starten. Een uitdaging voor hen en een mooie oplossing voor de klant."

  Vincent Ormel
 • Maud Kettelarij

  Maud Kettelarij

  Business manager regio Midden en Noord-West

  "Door mijn enthousiasme, nieuwsgierigheid en ambitie word ik gedreven mezelf steeds te blijven ontwikkelen en open te staan voor nieuwe uitdagingen. Ik ben een echte teamplayer, die mensen weet te motiveren, enthousiasmeren en verbinden. Mijn universitaire achtergrond heeft me geleerd kritisch en analytisch te denken, waardoor ik oplossingsgericht ben en snel tot de kern van dingen kom."

  Maud Kettelarij
 • Arno van der Lee

  Arno van der Lee

  Business Consultant

  “De transformatie in het sociaal domein is een complexe opgave. We wijzigen niet alleen een hele systeemwereld, maar ook de leefwereld van heel veel mensen wordt blijvend veranderd. Hiervoor is het van belang dat we denkkracht, lerend vermogen en compassie bundelen en blijven voeden. Graag lever ik daar ‘hardop denkend’ vanaf deze plek mijn bijdrage aan.”

  Arno van der Lee Blogt

Duurzame oplossingen voor energiebedrijven, telecombedrijven en bedrijven in de afvalsector.

Klant centraal en first time right. Hier krijgen onze gecertificeerde Lean specialisten energie van. Onze financials zorgen dat uw business in control komt én blijft, op een duurzame manier. Duurzaam dankzij onze unieke dienstverleningsconcepten met resultaatgarantie, zoals sourcing voor financiële administratieve processen, big data op maat, projectbeheersing van A tot Z en talentmanagement, waarmee het beste uit de mensen wordt gehaald. Hierbij denken onze hoogopgeleide interim experts continu in kansen en oplossingen.

 

 • Ivo Bleijswijk

  Ivo Bleijswijk

  Business unit manager Utilities

  "Ik regel het voor u, dat is mijn motto!

  Vol energie en focus op het doel.
  Een netwerker die denkt in kansen en oplossingen voor alle partijen.

  Met mijn enthousiasme en gevoel voor humor weet ik mensen te overtuigen, te stimuleren en te motiveren om samen het doel te bereiken."

  Ivo Bleijswijk
 • Martin Wolfswinkel

  Martin Wolfswinkel

  Business manager Utilities

  "Met enthousiasme mensen verbinden. Daar sta ik voor. Vanuit een goede werksfeer het maximale uit mensen en mezelf te halen. Een optimaal rendement. Daar geloof ik in. Vanuit deze positieve en natuurlijke kijk heb ik het vermogen om zaken naar mij toe te trekken en tot een goed einde te brengen."

  Martin Wolfswinkel
 • Jarl Zegers

  Jarl Zegers

  Finance & Lean Consultant

  "In mijn visie is ondernemen alleen zinvol als waarde wordt toegevoegd. Ik leg vanuit een positief kritische houding verbinding tussen de business en de cijfers. Mijn kracht ligt in het overbrengen van kennis en begrip van het proces van waardecreatie en waardevernietiging en dit vervolgens te borgen binnen de organisatie."

  Jarl Zegers

Wil je ons leren kennen als werkgever? Onze recruiters staan voor je klaar!

Eigenlijk hebben we ons team van recruiters maar één ding gevraagd: Toffe collega's die mee helpen bouwen aan een mooier EIFFEL. En dat doen we door onze opdrachtgevers nog beter te helpen met de oplossingen die we met elkaar bedenken. Door mensen de gelegenheid te geven om het beste uit zichzelf te halen. Door anderen beter te maken. Zelf beter te worden. Soms aan de start van je carrière. En soms als je de sporen al hebt verdiend. Wij willen nieuwe collega's in ieder geval graag goed leren kennen. Ook voordat je met ons meewerkt.

 • Susan Veldhuis

  Susan Veldhuis

  Manager Recruitment

  "Mijn basis is denken in oplossingen en resultaatgerichtheid. Met kennis, betrokkenheid en enthousiasme kan ik mensen motiveren om samen met elkaar topprestaties te leveren. Ook bij tegenslagen blijf ik doorzetten totdat het doel is bereikt."

  Susan Veldhuis
 • Marco van de Geer

  Marco van de Geer

  Senior Recruiter

  "Natuurlijke nieuwsgierigheid naar de mens en naar het merk EIFFEL komen tot uiting in mijn werk. Ik heb altijd als doel dat ik een creatieve oplossing behaal: voor EIFFEL als organisatie én voor de kandidaat. Naast mijn gezin (mijn vrouw Marleen en onze drie kinderen Beau Tijmen, Sterre Lief en Lauren Benjamin) is mijn werk ontzettend belangrijk. Innovatie en beweging zijn voor mij hierin twee belangrijke pijlers."

  Marco van de Geer
 • Vince de Groot

  Vince de Groot

  Recruiter

  "Duizenden lopers die dromen uit laten komen, daar was ik onderdeel van tijdens de New York City Marathon. Iedere loper zijn eigen verhaal en eigen motivatie om 42,195 km af te leggen in the Big Apple. Die unieke drijfveren van mensen inspireren mij iedere dag opnieuw! Kom jij die van jou vertellen?!"

  Vince de Groot
 • Mirjam Steuten

  Mirjam Steuten

  Recruiter

  "Mensen verder helpen. Daar ligt mijn passie en kracht. De dialoog aangaan om erachter te komen wat iemand drijft en waar iemands ambitie ligt. Samen sparren over jouw ontwikkeling en een nieuwe stap in het leven. Daar krijg ik energie van. Kom jij onze opdrachtgevers inspireren?"

  Mirjam Steuten
 • Eef Booltink

  Eef Booltink

  Recruiter

  "Nieuwsgierigheid is in mijn ogen een essentieel element van de kracht van EIFFEL. Ik ben zelf dag in dag uit nieuwsgierig naar de drijfveren, talenten en dromen van de mensen die ik spreek. Het gesprek aangaan met potentiële nieuwe Eiffelaars, om zo te ontdekken hoe wij elkaar vooruit kunnen helpen, daar haal ik mijn voldoening uit."

  Eef Booltink
 • Shanta Duijvelaar

  Shanta Duijvelaar

  Recruiter Legal

  Shanta Duijvelaar

Onze topsporters houden ons scherp en helpen ons te blijven verbeteren.

Goud, zilver, brons. Meedoen is belangrijker dan winnen. Of is winnen toch belangrijker dan mee doen? Wij zouden zeggen, vraag het ze zelf. Je komt ze vaak dagelijks bij ons tegen. Of ze staan ineens achter je. Of zijn in de weer met onze opdrachtgevers of met een groepje collega's. En dan zijn ze er weer onverwachts bij een training. Want ook topsporters hebben soms behoefte aan inspiratie uit een ander vakgebied. Net als wij. Die wisselwerking is voor ons onmisbaar. En zo maken we elkaar echt beter. Stukken beter.

 • Kitty van Male

  Kitty van Male

  Speelster AH&BC en ambassadeur EIFFEL

  Kitty is een doorzetter. Nadat ze in 2014 voor het WK in Den Haag uit de selectie viel, is ze met zichzelf aan de slag gegaan. Door dicht bij zichzelf te blijven en doen waar ze goed in is, scoorde ze twee keer in de finale tijdens de Olympische Spelen in Rio en won ze met haar team het EK 2017. Met haar verhaal inspireert Kitty aankomende professionals en klanten en helpt ze hen het maximale uit henzelf te halen.

  Kitty van Male
 • Pieter van den Hoogenband

  Pieter van den Hoogenband

  Manager Topsport Community

  Als zwemkampioen is Pieter een legende. Maar na zijn zwemcarrière bleef hij niet stil zitten. Hij richtte de Topsport Community op, met als doel om het bedrijfsleven, de topsport en de wetenschap dichter bij elkaar te brengen. Met zijn aansprekende praktijkvoorbeelden weet hij onze opdrachtgevers steeds weer te raken.

  Pieter van den Hoogenband
 • Eva de Goede

  Eva de Goede

  Speelster AH&BC en ambassadeur EIFFEL

  Op 17-jarige leeftijd debuteerde Eva bij een interland tegen India. Daar schitterde ze met een doelpunt en een assist. In 2008 en in 2012 won ze met het haar team een gouden Olympische medaille en in 2016 won ze zilver. Eva leeft voor hockey. En ze vertelt aanstormende talenten en klanten graag over focus en hoe ook zij het maximale uit henzelf kunnen halen.

  Eva de Goede
 • Max Caldas

  Max Caldas

  Bondscoach KNHB Heren

  Onder leiding van Max wonnen de Nederlandse hockeydames in 2012 het Olympisch Goud, in 2013 de eerste editie van de Hockey World League en een half jaar daarna werden ze wereldkampioen op het WK in Den Haag. Na dit WK werd Max bondscoach van de Nederlandse mannen. En met succes: de mannen wonnen in 2015 het Europees kampioenschap, werden in hetzelfde jaar derde bij de Hockey Wereld League en werden Europees Kampioen in 2017. De lessen die Max uit de topsport haalt, weet hij als geen ander op onze opdrachtgevers over te brengen. Zijn woorden komen bij je binnen.

  Max Caldas
 • Santi Freixa Escudé

  Santi Freixa Escudé

  Hoofdcoach Dames 1 Kampong

  'Alleen ga je sneller, samen komen we verder', dat is het motto van Santi. Na zijn hockeycarrière, onder andere bij AH&BC, werd hij in 2016 trainer van de dames van SV Kampong. Santi prikkelt vanuit zijn passie en ervaringen met topsport. En daar verrast hij de opdrachtgever graag mee.

  Santi Freixa Escudé
 • Jacco Verhaeren

  Jacco Verhaeren

  Bondscoach zwemploeg Australië

  Nadat Jacco grote successen boekte met Pieter van den Hoogenband, Inge de Bruijn en Ranomi Kromowidjojo, vloog hij naar de andere kant van de wereld om bondscoach te worden van de Australische zwemploeg. En wederom met succes: in Rio sleepte zijn team drie keer goud, vier keer zilver en drie brons binnen. Hoe hij dat doet, vertelt hij graag aan onze opdrachtgevers.

  Jacco Verhaeren
 • Maarten Tjallingii

  Maarten Tjallingii

  Bedrijfscoach / ex-profwielrenner

  Na ruim 20 jaar topsport – schaatsen, mountainbiken en wielrennen – gebruikt Maarten zijn persoonlijke verhalen uit de topsport als inspiratie om mensen en organisaties de volgende stap te laten zetten in de richting van hun doel. Hierbij weet hij altijd de link te leggen met ‘jouw passie’ en ‘jouw droom’. Hij maakt ieder verhaal persoonlijk.
  Maarten schreef verschillende wedstrijden op zijn naam, stond op het podium van de wielerklassieker Parijs-Roubaix, reed drie keer de Tour de France, vijf keer de Giro d’Italia en vier keer de Vuelta a España. En zijn motto was en is: ‘Alleen ben je sneller, samen kom je verder’. Het belang van het team staat dan ook centraal in zijn verhaal.

  Maarten Tjallingii

And last but not least, dit is onze Directie en Raad van Commissarissen.

Waarbij de directie ons dagelijks bestuur voor haar rekening neemt, zijn de commissarissen zeer betrokken bij de koers en richting van EIFFEL. Nu en in de toekomst.

 • Monique Noomen-Greve

  Monique Noomen-Greve

  Managing Director

  “Vanuit je talent en passie waarde toevoegen. Dat is waar ik in geloof en waar we bij EIFFEL dagelijks naar streven. Voor opdrachtgevers, maar ook voor onze professionals. De juiste positie in het team innemen om 100% resultaat te garanderen. En vanuit die positie nét even anders naar uitdagingen kijken. Soms ver buiten de kaders, soms juist tot in de kern van het probleem. Om de kansen die we zien vervolgens te vertalen naar slimme oplossingen. Een mindset die mij iedere dag weer een volle lading energie geeft.”

  Monique Noomen-Greve
 • Ferdi van Dommelen

  Ferdi van Dommelen

  Commissaris en oprichter van EIFFEL

  "Ondernemen om de behoefte van onze klanten en professionals in te vullen. Samen de omgeving creëren om dat iedere dag, 24/7, mogelijk te maken.

  Dat is mijn passie en talent. Energie krijg ik dan ook van terugkerende klanten 'fans' en betrokken collega's. De motor waar alles om draait om succesvol te zijn en te blijven."

  Ferdi van Dommelen

Hoe kunnen we elkaar beter leren kennen?

Slimmer werken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!