Onze mensen in legal, finance en process

Deze mensen maken het verschil. In iedere sector. En daar zijn we best trots op.

"Wij geloven dat bewegen het brein helpt. Fit for the job gaat voor ons dus een stukje verder dan kennis en kunde alleen." #hardlopenmetdelunch

24/7 werken wij aan een betere rijksoverheid. En ook provincies, waterschappen en onderwijs.

Wij werken letterlijk aan een mooiere maatschappij met een slagvaardige OVERHEID. Met juridische experts in het speelveld van Wob, waterrecht, subsidiebeheersing, oneigenlijk grondgebruik en de implementatie van wet-en regelgeving. Met heldere financials op het gebied van Projectcontrol. En voeg daar onze juridische flexibele schil-oplossing voor piekbelasting maar rustig aan toe. Iedereen werkt hier met elkaar samen, om Nederland op voorsprong te zetten.

 • Elske Mouw

  Elske Mouw

  Business unit manager Overheid

  Door mijn jarenlange ervaring binnen de rijksoverheid en provincies ken en snap ik de vraagstukken binnen deze wereld. In de dagelijkse praktijk verbind ik mijn ervaring en kennis met de professionals die dagelijks hun projecten uitvoeren bij de klant: op juridisch, financieel en bedrijfskundig gebied. Ik maak verbinding tussen de wereld van de klant en de oplossingen die Eiffel biedt. Op enthousiaste wijze zet ik ideeën om in resultaten. Mijn kracht ligt in het:
  - opzetten en verbeteren van bedrijfsonderdelen;
  - leiden en ontwikkelen van professionals;
  - productontwikkeling en commercie.

  Elske Mouw
 • Rinze Bolijn

  Rinze Bolijn

  Consultant Finance & Process

  "Rust. Ik hoor geregeld dat ik hierdoor toegankelijk ben en een natuurlijke overtuigingskracht heb. Het stelt mij in staat om complexe vraagstukken op te breken in behapbare delen en deze naar tevredenheid op te lossen."

  Rinze Bolijn
 • Els Blaauw

  Els Blaauw

  Account manager Overheid

  "Met een hoog energieniveau geef ik anderen het vertrouwen dat ze hun vraagstuk bij mij kunnen neerleggen.
  Ik garandeer mijn maximale inzet om passende oplossingen voor mijn klanten en collega’s te behalen. Oprechte interesse in anderen, de juiste vragen stellen en kennis van inhoudelijke zaken maken mij tot een volwaardig gesprekspartner."

  Els Blaauw
 • Amber Tax

  Amber Tax

  Account manager Overheid

  “Samen met mijn klant in gesprek gaan, een solide relatie opbouwen en tot een oplossing komen die al onze verwachtingen overtreft. Daar krijg ik energie van!”

  Amber Tax
 • Melissa Kars

  Melissa Kars

  Account manager

  "Met mensen in contact staan, dat is mijn kracht. Met veel energie en passie ga ik samen de klant op zoek naar de oplossing voor verschillende uitdagingen. Niet morgen, maar vandaag!"

  Melissa Kars
 • Simone de Roo

  Simone de Roo

  Account manager Overheid

  "De klant staat centraal en door samen te werken met de klant en de professional bereiken we het beste resultaat!"

  Simone de Roo
 • Jassua Janmaat

  Jassua Janmaat

  Specialist Legal

  Jassua Janmaat
 • Narod Tahmincioglu

  Narod Tahmincioglu

  Professional Legal & kennismanager Overheid

  "Een puzzel kan me niet ingewikkeld genoeg zijn. Duidelijke kaders, een goede structuur en een gezamenlijke aanpak is vereist om een goed eindresultaat neer te zetten. Op deze manier maak ik de puzzel compleet!"

  Narod Tahmincioglu
 • Stefanie Kelterman

  Stefanie Kelterman

  Legal consultant

  "Als juridisch adviseur kijk ik verder dan de wet. Het proces en de mensen, dat is waar het gebeurt!"

  Stefanie Kelterman Blogt

365 dagen per jaar brengen wij balans aan tussen vertrouwen en controle in de financiële sector.

Van echte financials tot gedreven analisten en juridische experts. Van klachtenbehandelaars tot business controllers in de sector BANKEN & VERZEKERAARS. Het hele team is gericht op het mooie evenwicht tussen vertrouwen en controle. Tussen zorgvuldigheid en snelheid. En vooral de volatiliteit die dit met zich meeneemt. Daar maken wij doeltreffende oplossingen voor. Zoals Legal Sourcing, de flexibele schil met resultaatgarantie. Of de Lean transitie, waarmee processen weer kloppen en blijven werken.

 • Peter Boon

  Peter Boon

  Business unit manager Banken & Verzekeraars

  "Ik geloof in de kracht van mensen en het creëren van focus door het bieden van structuur en duidelijkheid over de te volgen aanpak."

  Peter Boon
 • Nadine Folkertsma

  Nadine Folkertsma

  Finance Specialist & kennismanager profit

  "Als business controller voeg ik waarde toe door de vertaling van cijfers naar de business te maken, met een continue focus op de strategische doelen. Ik ben gedreven en daadkrachtig in het behalen van resultaten, maar dit doe ik niet alleen. Ik werk graag samen met mensen om de krachten te bundelen en gezamenlijk de doelstellingen te realiseren."

  Nadine Folkertsma
 • Maarten Pino

  Maarten Pino

  Account manager Banken & Verzekeraars

  Maarten Pino
 • Sanne Pijpers

  Sanne Pijpers

  Account manager Banken & Verzekeraars en teamleider Business Support

  Sanne Pijpers
 • Mischa van den Broeck

  Mischa van den Broeck

  Account manager Banken & Verzekeraars

  "De klant verrassen, dat geeft mij energie. Door markt- en klantkennis te combineren met de metafoor van topsport stimuleer ik klanten op een andere manier naar hun uitdagingen te kijken. Samen met een professional help ik vervolgens om de vertaling naar de oplossing te maken."

  Mischa van den Broeck
 • Suzanne van der Hoorn

  Suzanne van der Hoorn

  Specialist Legal

  "Om succesvol te zijn en mijn doel te bereiken richt ik mij niet op het doel zelf, maar op een ambitieuzer doel dat erachter ligt."

  Suzanne van der Hoorn
 • Glenn Romney

  Glenn Romney

  Letselschadejurist

  "Graag zet ik mij in voor de klant. Samen, en waar nodig zelfstandig, een mooi resultaat bereiken waarin verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen en creativiteit belangrijke kernpunten voor mij zijn."

  Glenn Romney
 • Mark Hendriks

  Mark Hendriks

  Business consultant

  "Vanuit mijn energie, plezier en visie op waardecreatie zet ik mij volledig in voor de organisatie. Hierbij is samenwerken voor mij een belangrijk middel om samen beter te presteren. Ik draag bij aan een omgeving waarbij we met elkaar in verbinding staan om elkaar te versterken."

  Mark Hendriks Blogt
 • Michel Thomassen

  Michel Thomassen

  Fit Consultant

  "Passie is om organisaties 'inspired by topsport' te ontwikkelen naar een 'High Value Organization.'

  Integraal sturen en beheersen en het structureel verbeteren en vernieuwen van organisaties is mijn 'speelveld' en de FIT methodiek gebruik ik als onderscheidend 'spelsysteem'.

  Geven van adviezen en realiseren van oplossingen die écht
  waarde toevoegen is mijn grote kracht!"

  Michel Thomassen

De 1431 zorginstellingen helpen wij met maar één ding in gedachte: de kwaliteit van zorg.

In de ZORG draait het om mensen. En dan pas om geld. Onze Green & Black belts werken samen met onze zorg-financials en juridische experts aan de kwaliteit van zorg. Aan betere oplossingen, waar mensen voorop staan én geld doelmatig en rechtmatig besteed is. En dat kan alleen als alle disciplines aan boord zijn. En dat zijn ze.

 • Wilfred Dijkstra

  Wilfred Dijkstra

  Business unit manager Zorg

  Wilfred Dijkstra
 • Anke Wessels-Heesakkers

  Anke Wessels-Heesakkers

  Account manager Zorg

  "Een denkende doener. Dat betekent voor mij dat ik eerst stil sta om daarna een sprintje te trekken. Stilstaan om focus te bepalen. Een sprintje trekken om samen met de professional de juiste match te maken bij de klant!"

  Anke Wessels-Heesakkers
 • Peter Weghs

  Peter Weghs

  Account manager Zorg

  “Met passie en energie ga ik er keer op keer voor om mijn gesprekspartner te verbazen en nieuwe inzichten te verschaffen. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het sales proces om duurzame oplossingen op het gebied van bedrijfsvoering, procesoptimalisatie, Juridisch en financiële dienstverlening te ontwikkelen en uit te voeren. ”

  Peter Weghs
 • Ilse Vial-Berentsen

  Ilse Vial-Berentsen

  Consultant Finance Zorg

  "Ieder individu is uniek, maar samen bereiken we meer! Zowel op het werk als tijdens een wedstrijd. Op een motiverende en stimulerende manier vraagstukken te lijf gaan en bij tegenslag fanatiek richten op het “doel” ; een vakkundige oplossing.
  Als dit in een uitdagende en dynamische omgeving plaatsvindt, voel ik mij als een vis in het water."

  Ilse Vial-Berentsen
 • Petra van den Brom

  Petra van den Brom

  Business Consultant Zorg

  "Mijn inzet bij zorginstellingen wordt gekenmerkt door beweging. Ik raak mens en organisatie en laat ze bewegen. Ik doe dit met een combinatie van gevoel en ratio, door duidelijk te zijn en scherp te luisteren. Ik exploreer, werk samen en oordeel niet. Mijn scherpe analyses leiden tot nieuwe inzichten en brengen daarmee beweging. Mijn motto: 'Verbonden in Vrijheid'."

  Petra van den Brom
 • Marco Breijer

  Marco Breijer

  Senior Account manager Zorg

  "Mijn signatuur kenmerkt zich door een mix van salesmanagement en het optimaliseren van bedrijfsvoering. Ik streef naar optimale klanttevredenheid én een bijdrage aan de ontwikkeling van EIFFEL en haar professionals."

  Marco Breijer

7 dagen per week in actie om de BV Nederland op pole position te zetten.

Het verschil maken is een cliché. En daar houden we niet echt van. En of het nu onze Yellow, Green, Black of Master Black Belts zijn. Die ook niet. Zij hebben het met elkaar over het beste er uit halen. De beste oplossing maken. En weer verbeteren. Net als de no-nonsense financials, business controllers en de business unit manager HANDEL & INDUSTRIE waar zij mee samenwerken. Alles draait om die oplossingen waarmee bedrijven in de BV Nederland op voorsprong komen.

 • Kees Kooijmans

  Kees Kooijmans

  Business unit manager Handel & Industrie

  Kees Kooijmans
 • Mark Hendriks

  Mark Hendriks

  Business consultant

  "Vanuit mijn energie, plezier en visie op waardecreatie zet ik mij volledig in voor de organisatie. Hierbij is samenwerken voor mij een belangrijk middel om samen beter te presteren. Ik draag bij aan een omgeving waarbij we met elkaar in verbinding staan om elkaar te versterken."

  Mark Hendriks Blogt
 • Janneke Keuning

  Janneke Keuning

  Accountmanager Handel & Industrie

  "Resultaat, dat is mijn drijfveer. Resultaat voor mijn klant, resultaat voor mijn bedrijf. En de voldoening daarover is mijn persoonlijk resultaat!"

  Janneke Keuning
 • Chris van der Krabben

  Chris van der Krabben

  Account manager H&I

  Chris van der Krabben
 • Marjan van den Dool

  Marjan van den Dool

  Account manager Banken & verzekeraars

  "Een tevreden klant is de bevestiging van de energie die ik in mijn werk steek. Met een glimlach op mijn gezicht zet ik mij voor 200% in. Ik ben 24/7 bereikbaar, gezond nieuwsgierig en koppel mijn ondernemerschap aan implementatiekracht om de klant te verrassen en te helpen bij het behalen van zijn doelstellingen."

  Marjan van den Dool
 • Dirk de Jong

  Dirk de Jong

  Lean Consultant

  "Gedreven door de ambitie organisaties beter te maken, ga ik vol energie uw uitdaging aan. Mijn positieve instelling maakt mensen enthousiast en bereid mee te bewegen. Samenwerken en obstakels overwinnen om de stip aan de horizon te bereiken!"

  Dirk de Jong

Wij maken pasklare oplossingen voor de 388 gemeenten. Met veel plezier en energie.

Voor ons draait het om het koppelen van de actuele politieke agenda aan pasklare oplossingen voor Gemeenten. Van transformatie sociaal domein tot big data. Van meer met minder doen tot Lean transities. Van gelijkheid voor inwoners naar onze oplossing Snippergroen. Daar draait het om voor onze gemeente financials, juridische experts en Black Belts in Lean. Iedereen werkt hier samen om de gemeenten in Nederland verder vooruit te helpen.

 • Michel te Riele

  Michel te Riele

  Business unit manager Gemeenten

  "De klant staat centraal! Ik krijg energie van de samenwerking met collega’s met als gezamenlijk doel de klant te verrassen. Ik bied daarbij innovatieve oplossingen die waarde toevoegen en bouw aan een langdurige relatie.”

  Michel te Riele
 • Renée Disteli

  Renée Disteli

  Account manager regio Zuid-West

  Renée Disteli
 • Frans Koemans

  Frans Koemans

  Consultant

  "Prikkelen, kennis en ervaringen delen, inspireren, contact maken. Mijn redenen voor bloggen. Sinds een paar jaar blog ik met de bovenstaande doelstelling in het achterhoofd over verandermanagement, leiderschap, proces- en prestatiemanagement en gaming. Het is een leuke manier om in contact te treden met lezers en volgers en opent voor mij en hen deuren voor kansen en mogelijkheden."

  Frans Koemans Blogt
 • Nicole Hendriks

  Nicole Hendriks

  Account manager woningcorporaties & gemeenten regio Zuid-Oost

  "Niets is mooier dan iedere dag in verbinding te staan met de klant. Goed luisteren, meedenken aan oplossingen en waarde toevoegen aan de organisatie van de klant. Voor nu en voor de lange termijn.
  Ik geloof in samenwerking. Als je samen een berg beklimt, bereik je de top sneller! En op de top heel even stilstaan om van het uitzicht te genieten, terug te kijken en te leren van de ervaring zodat de volgende beklimming nóg beter gaat. Dat geeft energie om de volgende uitdaging aan te gaan. Vol enthousiasme!"

  Nicole Hendriks Blogt
 • Ron van Leeuwaarden

  Ron van Leeuwaarden

  Interim manager

  "Mijn scherp gefundeerde oordeel, duidelijke sturing en leiding en het resultaat wat ik bereik worden al jaren geroemd door mijn opdrachtgevers. Met mijn energie, humor en nuchterheid en mijn pragmatische managementstijl en houding zorg ik ook voor rust in dynamiek en hectiek. Ik ben ondernemend, breed georiënteerd, communicatief vaardig, pragmatisch en resultaatgericht."

  Ron van Leeuwaarden
 • Linda Meerten-Koomen

  Linda Meerten-Koomen

  Performance Manager & kennismanager Gemeenten

  "Door het delen van je eigen kennis en kunde verrijk je niet alleen de ander, maar zeker ook jezelf. Deze uitdaging ga ik iedere dag opnieuw aan, niet alleen als professional bij de klant maar ook als mentor van startende junioren. Het meenemen van anderen in mijn expertise en hen daardoor enthousiasmeren geeft mij energie en voldoening en houdt me scherp."

  Linda Meerten-Koomen
 • Pieternel Blankenstein

  Pieternel Blankenstein

  Projectleider Snippergroen

  “Met mijn enthousiasme, openheid en motivatie krijg ik mensen in beweging. Ik ben een echte teamspeler. Mensen verbinden en samen komen tot de beste oplossing, dat is waar ik voor ga!”

  Pieternel Blankenstein
 • Klaas Kelly

  Klaas Kelly

  Senior Business consultant Gemeenten

  "Mijn hart ligt bij het lokaal bestuur. Het raakt burgers direct en iedereen heeft er een mening over. Hierbij is bedrijfsvoering heel belangrijk bij de beeldvorming en klanttevredenheid. Als Lean Black Belt lever ik dagelijks mijn bijdrage aan het verbeteren van de bedrijfsvoering. Graag deel ik verbetersuggesties uit mijn dagelijkse praktijk."

  Klaas Kelly Blogt
 • Bergitt Ravenshorst

  Bergitt Ravenshorst

  Account manager Gemeenten regio West

  Binnen de complexe wereld van Gemeenten helpt het om te luisteren en vragen te stellen. Dit is wat mij dagelijks drijft en motiveert om onze klanten te helpen de uitdagingen waar zij voor staan het hoofd te bieden.

  Samenwerking met onze collega’s en inhoudelijk experts is hierbij belangrijk en geeft bovendien veel energie om succesvol te zijn!

  Bergitt Ravenshorst
 • Vincent Ormel

  Vincent Ormel

  Recruiter Non-profit en performancemanager Gemeenten

  Vincent Ormel
 • Maud Kettelarij

  Maud Kettelarij

  Account manager regio Midden en Noord-West

  "Door mijn enthousiasme, nieuwsgierigheid en ambitie word ik gedreven mezelf steeds te blijven ontwikkelen en open te staan voor nieuwe uitdagingen. Ik ben een echte teamplayer, die mensen weet te motiveren, enthousiasmeren en verbinden. Mijn universitaire achtergrond heeft me geleerd kritisch en analytisch te denken, waardoor ik oplossingsgericht ben en snel tot de kern van dingen kom."

  Maud Kettelarij
 • Arno van der Lee

  Arno van der Lee

  Business Consultant

  “De transformatie in het sociaal domein is een complexe opgave. We wijzigen niet alleen een hele systeemwereld, maar ook de leefwereld van heel veel mensen wordt blijvend veranderd. Hiervoor is het van belang dat we denkkracht, lerend vermogen en compassie bundelen en blijven voeden. Graag lever ik daar ‘hardop denkend’ vanaf deze plek mijn bijdrage aan.”

  Arno van der Lee Blogt
 • Bas Maier

  Bas Maier

  Account manager regio Noord-Oost

  Bas Maier
 • Britt Ootes

  Britt Ootes

  Account manager regio West

  Britt Ootes

Duurzame oplossingen voor energiebedrijven, telecombedrijven en bedrijven in de afvalsector.

Klant centraal en first time right. Hier krijgen onze gecertificeerde Lean specialisten energie van. Onze financials zorgen dat uw business in control komt én blijft, op een duurzame manier. Duurzaam dankzij onze unieke dienstverleningsconcepten met resultaatgarantie, zoals sourcing voor financiële administratieve processen, big data op maat, projectbeheersing van A tot Z en talentmanagement, waarmee het beste uit de mensen wordt gehaald. Hierbij denken onze hoogopgeleide interim professionals continu in kansen en oplossingen.

 

 • Ivo Bleijswijk

  Ivo Bleijswijk

  Business unit manager Utilities

  "Ik regel het voor u, dat is mijn motto!

  Vol energie en focus op het doel.
  Een netwerker die denkt in kansen en oplossingen voor alle partijen.

  Met mijn enthousiasme en gevoel voor humor weet ik mensen te overtuigen, te stimuleren en te motiveren om samen het doel te bereiken."

  Ivo Bleijswijk
 • Martin Wolfswinkel

  Martin Wolfswinkel

  Account manager Utilities

  "Met enthousiasme mensen verbinden. Daar sta ik voor. Vanuit een goede werksfeer het maximale uit mensen en mezelf te halen. Een optimaal rendement. Daar geloof ik in. Vanuit deze positieve en natuurlijke kijk heb ik het vermogen om zaken naar mij toe te trekken en tot een goed einde te brengen."

  Martin Wolfswinkel
 • Jarl Zegers

  Jarl Zegers

  Finance & Lean Consultant

  "In mijn visie is ondernemen alleen zinvol als waarde wordt toegevoegd. Ik leg vanuit een positief kritische houding verbinding tussen de business en de cijfers. Mijn kracht ligt in het overbrengen van kennis en begrip van het proces van waardecreatie en waardevernietiging en dit vervolgens te borgen binnen de organisatie."

  Jarl Zegers
 • Dennis van den Eijnden

  Dennis van den Eijnden

  Consultant Process & kennismanager profit

  "Wanneer is een kiekje een portret? Wanneer is een verandering een succes?
  Niet door de juiste sluitertijd of door het projectplan. Het succes ontstaat wanneer ik de klik vind: tussen camera en onderwerp, tussen oplossing en organisatie."

  Dennis van den Eijnden

Wil je ons leren kennen als werkgever? Onze recruiters staan voor je klaar!

Eigenlijk hebben we ons team van recruiters maar één ding gevraagd: Toffe collega's die mee helpen bouwen aan een mooier EIFFEL. En dat doen we door onze opdrachtgevers nog beter te helpen met de oplossingen die we met elkaar bedenken. Door mensen de gelegenheid te geven om het beste uit zichzelf te halen. Door anderen beter te maken. Zelf beter te worden. Soms aan de start van je carrière. En soms als je de sporen al hebt verdiend. Wij willen nieuwe collega's in ieder geval graag goed leren kennen. Ook voordat je met ons meewerkt.

 • Susan Veldhuis

  Susan Veldhuis

  Manager Recruitment

  "Mijn basis is denken in oplossingen en resultaatgerichtheid. Met kennis, betrokkenheid en enthousiasme kan ik mensen motiveren om samen met elkaar topprestaties te leveren. Ook bij tegenslagen blijf ik doorzetten totdat het doel is bereikt."

  Susan Veldhuis
 • Vince de Groot

  Vince de Groot

  Recruiter

  "Duizenden lopers die dromen uit laten komen, daar was ik onderdeel van tijdens de New York City Marathon. Iedere loper zijn eigen verhaal en eigen motivatie om 42,195 km af te leggen in the Big Apple. Die unieke drijfveren van mensen inspireren mij iedere dag opnieuw! Kom jij die van jou vertellen?!"

  Vince de Groot
 • Ilona Spijkerman

  Ilona Spijkerman

  Recruiter

  Ilona Spijkerman
 • Eef Booltink

  Eef Booltink

  Recruiter

  Eef Booltink
 • Roos van de Wetering

  Roos van de Wetering

  Recruiter

  Roos van de Wetering
 • Harjan Wiersma

  Harjan Wiersma

  Recruiter sourcing

  "Om mijn oldtimer rijdende te houden moet ik continu op zoek naar de juiste onderdelen die vaak niet makkelijk te vinden zijn. Een organisatie is niet anders. Ook hier ben je voortdurend op zoek naar talent dat niet op elke straathoek te vinden is."

  Harjan Wiersma
 • Dias Gnanapragasam

  Dias Gnanapragasam

  Recruiter Non-Profit

  Dias Gnanapragasam
 • Marco van de Geer

  Marco van de Geer

  Senior Recruiter

  "Natuurlijke nieuwsgierigheid naar de mens en naar het merk EIFFEL komen tot uiting in mijn werk. Ik heb altijd als doel dat ik een creatieve oplossing behaal: voor EIFFEL als organisatie én voor de kandidaat. Naast mijn gezin (mijn vrouw Marleen en onze drie kinderen Beau Tijmen, Sterre Lief en Lauren Benjamin) is mijn werk ontzettend belangrijk. Innovatie en beweging zijn voor mij hierin twee belangrijke pijlers."

  Marco van de Geer

Onze topsporters houden ons scherp en helpen ons te blijven verbeteren.

Goud, zilver, brons. Meedoen is belangrijker dan winnen. Of is winnen toch belangrijker dan mee doen? Wij zouden zeggen, vraag het ze zelf. Je komt ze vaak dagelijks bij ons tegen. Of ze staan ineens achter je. Of zijn in de weer met onze opdrachtgevers of met een groepje collega's. En dan zijn ze er weer onverwachts bij een training. Want ook topsporters hebben soms behoefte aan inspiratie uit een ander vakgebied. Net als wij. Die wisselwerking is voor ons onmisbaar. En zo maken we elkaar echt beter. Stukken beter.

 • Pieter van den Hoogenband

  Pieter van den Hoogenband

  Manager Topsport Community

  Als zwemkampioen is Pieter een legende: zijn successen op de Olympische spelen maken dat hij voor veel zwemmers van nu een voorbeeld is. Na zijn zwemcarrière ging hij bij ons aan de slag en startte als manager van de Topsport Community met als doel het bedrijfsleven, de topsport en de wetenschap dichter bij elkaar te brengen. Veel van onze opdrachtgevers kennen Pieter inmiddels ook van zijn inspiratiesessies.

  Pieter van den Hoogenband
 • Max Caldas

  Max Caldas

  Bondscoach KNHB Heren

  Max wisselde zijn carrière van Argentijnse topverdediger naar bondscoach in Nederland. Het resultaat? In 2012 won het Nederlandse vrouwenhockeyteam Olympisch Goud. In 2013 won Max met zijn team de eerste editie van de Hockey World League. Een half jaar later werd het team onder zijn leiding wereldkampioen op het WK hockey in Den Haag. Na dit WK benoemde de KNHB Max tot bondscoach van de Nederlandse mannen. En wij benoemen hem met trots onze inspirator, sparringpartner en versneller uit de topsport.

  Max Caldas
 • Jacco Verhaeren

  Jacco Verhaeren

  Bondcoach zwemploeg Australië

  Jacco Verhaeren
 • Kitty van Male

  Kitty van Male

  Speelster AH&BC en ambassadeur EIFFEL

  Kitty is een doorzetter. Ze is in 2009 uitgeroepen tot Hoofdklasse talent van het jaar en ze heeft in 2012 een gouden en in 2016 een zilveren Olympische medaille gewonnen met haar hockeyteam. Samen met Kitty inspireren wij aankomende professionals op hogescholen en universiteiten. Ook helpt Kitty onze professionals het maximale uit henzelf te halen.

  Kitty van Male
 • Santi Freixa Escudé

  Santi Freixa Escudé

  Hoofdcoach Dames 1 Kampong, Performance Trainer Oranje Dames

  "'Alleen ga je sneller, samen komen we verder' is mijn motto. Van teamontwikkeling krijg ik mijn energie. Ik wil de professionals prikkelen vanuit mijn passie en ervaringen met topsport. Klanten verras ik er graag mee. Ik geloof in actie ondernemen, zullen we beginnen?"

  Santi Freixa Escudé
 • Maarten Tjallingii

  Maarten Tjallingii

  Bedrijfscoach / ex-profwielrenner

  Na ruim 20 jaar topsport – schaatsen, mountainbiken en wielrennen – gebruikt Maarten zijn persoonlijke verhalen uit de topsport als inspiratie om mensen en organisaties de volgende stap te laten zetten in de richting van hun doel. Hierbij weet hij altijd de link te leggen met ‘jouw passie’ en ‘jouw droom’. Hij maakt ieder verhaal persoonlijk.
  Maarten schreef verschillende wedstrijden op zijn naam, stond op het podium van de wielerklassieker Parijs-Roubaix, reed drie keer de Tour de France, vijf keer de Giro d’Italia en vier keer de Vuelta a España. En zijn motto was en is: ‘Alleen ben je sneller, samen kom je verder’. Het belang van het team staat dan ook centraal in zijn verhaal.

  Maarten Tjallingii
 • Eva de Goede

  Eva de Goede

  Speelster AH&BC en ambassadeur EIFFEL

  Eva is voor ons een inspiratiebron. Ze heeft in haar hockeycarrière al vele successen geboekt. Op zeventienjarige leeftijd debuteerde Eva bij een interland tegen India. Daar schitterde ze met een doelpunt en een assist. In 2007 won ze met het Nederlands team het internationale toernooi de Champions Trophy. In 2008 en in 2012 heeft ze met het haar team een gouden Olympische medaille gewonnen en in 2016 won ze zilver met het team. Samen met Eva helpen wij professionals het maximale uit henzelf te halen.

  Eva de Goede

And last but not least, dit is onze Directie en Raad van Commissarissen.

Waarbij de directie ons dagelijks bestuur voor haar rekening neemt, zijn de commissarissen zeer betrokken bij de koers en richting van EIFFEL. Nu en in de toekomst.

 • Monique Noomen-Greve

  Monique Noomen-Greve

  Managing Director

  “Vanuit je talent en passie waarde toevoegen. Dat is waar ik in geloof en waar we bij EIFFEL dagelijks naar streven. Voor opdrachtgevers, maar ook voor onze professionals. De juiste positie in het team innemen om 100% resultaat te garanderen. En vanuit die positie nét even anders naar uitdagingen kijken. Soms ver buiten de kaders, soms juist tot in de kern van het probleem. Om de kansen die we zien vervolgens te vertalen naar slimme oplossingen. Een mindset die mij iedere dag weer een volle lading energie geeft.”

  Monique Noomen-Greve
 • Ferdi van Dommelen

  Ferdi van Dommelen

  Voorzitter Raad van Commissarissen en oprichter van EIFFEL

  "Ondernemen om de behoefte van onze klanten en professionals in te vullen. Samen de omgeving creëren om dat iedere dag, 24/7, mogelijk te maken.

  Dat is mijn passie en talent. Energie krijg ik dan ook van terugkerende klanten 'fans' en betrokken collega's. De motor waar alles om draait om succesvol te zijn en te blijven."

  Ferdi van Dommelen
 • Guido Geerts

  Guido Geerts

  Commissaris

  "Hoe krijgen we de organisatie naar nog meer oplossingen, die vervolgens zorgen voor vaste inkomensstromen? Die vraag is voor mij de trigger om in de Raad van Commissarissen van EIFFEL te stappen. EIFFEL heeft groeiende ambities in het werken vanuit oplossingen, door te toetsen en mee te denken wil ik daarin van meerwaarde zijn."

  Guido Geerts

Hoe kunnen we elkaar beter leren kennen?

Slimmer werken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!