Het juridisch speelveld is constant in beweging. De implementatie van nieuwe wetgeving is aan de orde van de dag en technologische ontwikkelingen als machine learning, big (smart) data en Artificial Intelligence (AI) doen hun intrede. Dit leidt onherroepelijk tot anders organiseren, nieuwe kansen, nieuwe verdienmodellen en een nieuwe juridische werkelijkheid.

Waar een advocaat vroeger de norm was, zien organisaties steeds vaker de meerwaarde van vernieuwende online concepten en legal tech oplossingen. Organisaties vragen om zichtbare juristen die meebewegen en zoeken naar klantgerichte oplossingen. Maar ze willen wel grip op de risico’s houden.

Onze 250 juristen zijn geselecteerd om verder te kijken dan de letter van de wet. Zowel onze specifieke oplossingen als interim juristen zijn gedreven om mogelijkheden en groei te faciliteren.

Dit is wat we doen
Legal Operations
Lees nu de whitepaper!
Slimmer werken met Legal Operations. Legal Operations gaat over het vergroten van de waarde van het juridisch team voor de organisatie. Het gaat over innovatie, projectmanagement, financieel en strategisch inzicht maar ook het aantrekken, behouden en ontwikkelen van talenten.
DownloadArtikelen
Zorgplicht bij thuiswerken Legal

Zorgplicht bij thuiswerken

Fysiotherapeuten zien steeds meer fysieke klachten door thuiswerken en veel mensen hebben het mentaal moeilijk doordat ze de sociale interactie van kantoor missen. Thuiswerken is niet voor iedereen een feest. Tot waar reiken de zorg en de verplichtingen van de werkgever?

Alle artikelen