Neem contact op

Met ruim 170 financials, experts in accounting, reporting, control, risk en audits, zijn wij één van de grootste finance dienstverleners van Nederland. Uitgerust met de energie die je van een Eiffelaar mag verwachten. Flexibel, ambitieus en resultaatgericht, van data-analisten tot doorgewinterde business controllers. 

Zoek je snel een energieke finance professional? 

Neem contact opWe snappen jouw sector

Als je inhoudelijke expertise combineert met branchekennis, draag je écht iets waardevols bij. Veel van onze professionals zijn al lange tijd verbonden aan één specifieke sector en kennen deze door en door. Ze spreken dus jouw taal. En dat praat wel zo makkelijk.

Zeker tevreden

Samenwerken met EIFFEL betekent zeker zijn van het betere resultaat. We zijn trots op de verbinding binnen onze organisatie. Iedere professional heeft een team van 500 experts in finance, legal,  procesoptimalisatie, datatoepassing en talentontwikkeling achter zich staan. Proberen? Daag onze professionals uit, en met de kracht van de crowd gaan we op zoek naar oplossingen. 

 

Onze klanten beoordeelden ons in 2018 gemiddeld met een 8,1!Financials van de toekomst

De veranderende wereld vraagt om de financial van morgen. Onze professionals blijven zich constant ontwikkelen op inhoud en vaardigheden. Denk hierbij aan data- en BI-ontwikkelingen, maar ook aan competenties als projectmanagement en coachend leiderschap. Zo brengen wij als Eiffelaars altijd iets extra’s. Denken en doen, zo luidt onze gouden formule. 
Meer weten over de mogelijkheden? 

Neem contact op

 

 

Meer finance
Alle artikelen