Met ruim 200 financials, experts in accounting, reporting, control, risk en audits, zijn wij een van de grootste finance dienstverleners van Nederland. Stuk voor stuk hoogopgeleid en uitblinkend in financiële kennis, maar vooral ook uitgerust met de energie die je van een Eiffelaar mag verwachten. Flexibel, ambitieus en resultaatgericht, van jonge toptalenten tot doorgewinterde business controllers. 

Zoek je snel een energieke finance professional? 


We snappen jouw sector

Bijna drie decennia na onze oprichting blijven we ervan overtuigd dat waardevolle dienstverlening altijd bestaat uit de combinatie van inhoudelijke expertise en kennis van de sector. Onze experts werken in de belangrijkste commerciële sectoren zoals het bankwezen, verzekeraars, industrie of utilities. In de non-profit zijn we al jaren groot bij lokale overheden, de rijksoverheid en in de zorg. Veel van onze professionals zijn al geruime tijd verbonden aan één specifieke sector, en kennen deze door en door.
Zeker tevreden

Samenwerken met EIFFEL betekent zeker zijn van het betere resultaat. We zijn trots op de verbinding binnen onze organisatie. Iedere professional heeft een team van 500 experts in legal en finance, maar ook procesoptimalisatie, datatoepassing en talentontwikkeling achter zich staan. Hij of zij kan altijd een beroep doen op dit brede netwerk van kennis. Daarmee durven wij zonder twijfel garant te staan voor de tevredenheid van onze klanten. Blijkt de professional na start van een project toch niet helemaal te klikken, dan vervangen we hem of haar binnen 48 uur. 

Onze klanten beoordeelden ons in 2018 gemiddeld met een 8,1!
Financial van de toekomst

De veranderende wereld vraagt om de financial van morgen. Onze professionals blijven zich constant ontwikkelen op inhoud en vaardigheden. Denk daarbij aan data- en BI-ontwikkelingen, maar ook aan vaardigheden als projectmanagement en coachend leiderschap. Zo brengen wij als Eiffelaars altijd iets extra’s. Denken en doen is onze gouden formule. Geen mooi vergezicht, maar een tastbaar resultaat. Meedenken over de juiste oplossing, maar juist ook het behalen van het resultaat. Een unieke kruisbestuiving van kennis, geïnspireerd door de beleving van topsport.


Meer weten over de mogelijkheden?

Meer finance
Alle artikelen