Al bijna 30 jaar verleent Eiffel financiële diensten aan zowel publieke als profit organisaties. We zorgen voor het juiste financiële personeel, precies op het moment dat jij het nodig hebt. In al die jaren hebben we het matchen van jouw vraag en ons aanbod ontwikkeld tot een uniform, efficiënt en zorgvuldig proces. Hierdoor zijn we in staat iedere vraag of opdracht tot op de bodem te doorgronden en tijdig de financiële professionals te leveren die matchen met jouw organisatie.

 

Onze klanten beoordeelden ons in 2018 gemiddeld met een 8,1!

Zoek je snel een energieke finance professional?

Neem contact opVier redenen om finance personeel in te huren via EIFFEL

Vast contactpersoon

Zoals elke klant koppelen we ook jóu aan een van onze businessmanagers. Deze persoon is tijdens het hele traject jouw aanspreekpunt. De businessmanager is helemaal thuis in jouw sector. Doordat hij of zij uit ervaring weet er speelt in de branche, weet hij steeds de juiste professional op de juiste plek te plaatsen. Is je eigen businessmanager een keer ziek of met vakantie? Dan neemt zijn vaste vervanger - die ook op de hoogte is van de situatie in jouw organisatie - het over.

Matching op maat én karakter

Bij Eiffel zijn we bedreven in het koppelen van vraag aan aanbod. En zien we keer op keer dat de slagingskans van een match afhankelijk is van meerdere factoren, niet in de laatste plaats de persoonlijkheid van de kandidaat. Ons matchingsproces onderscheidt zich dan ook door niet alleen aandacht te besteden aan de zogenoemde hard skills, maar ook aan de soft skills. Wij matchen professionals en niet slechts hun CV. Want een mens is zoveel meer dan dat A4’tje!

Ruime keuze uit financiële medewerkers

Inmiddels hebben we meer dan 170 financiële professionals in vaste dienst. Al onze financials zijn hbo- of wo-geschoold en volgen jaarlijks interne en externe opleidingen. Dit doen ze om hun kennis en competenties op hoog niveau te houden en aan te laten sluiten op de behoeften in de markt. Bovendien beschikken wij over een groot netwerk van aan ons verbonden financiële zelfstandigen, die wij kunnen inzetten waar en wanneer nodig. Alles voor dat ene doel: jouw resultaat.

Financials met de juiste expertise

Al onze finance professionals zijn intern gekoppeld aan een expertiseteam dat past bij hun specialisatie. Deze expertiseteams zijn samen verantwoordelijk voor het delen van kennis en ervaringen. Waar hebben onze opdrachtgevers behoefte aan? Hoe kunnen we ze verder helpen en wat signaleren we in bepaalde branches? Onze experts inventariseren het en signaleren kansen en ontwikkelingen. Zo leren wij van jou, jij van ons en brengen we elkaar naar een hoger plan.

 

Dit is hoe het werkt

         

1

 

2

 

3

Analyse van de vraag

 

Matching Coördinatie Team

 

Aanbieding

Succesvolle inhuur is allereerst afhankelijk van een goede analyse van de vraag. Bij Eiffel start elk aanbod met een intake.

 

Ons MCT is altijd op zoek naar de perfecte match. Zij koppelen jou aan de meest geschikte controllers en andere financiële-medewerkers. 

 

We hebben een match! Tijd om het cv van de financial bij jou aan te bieden. Dit doen we gegarnadeerd binnen vijf werkdagen na de aanvraag.

         

Zoek je snel een energieke finance professional? 

Neem contact op
Meer finance
Alle artikelen