12 maart 2024

Nationale Bijscholingsdag Participatie

Samen met onze partner Kenniscentrum Sociaal Domein hebben we dit evenement speciaal ontwikkeld voor jou als professional die werkt met de Participatiewet.

Deze editie van de Nationale Bijscholingsdag over de Participatiewet vindt plaats in Arnhem. Deze Nationale Bijscholingsdag is hét evenement voor beleidsmedewerkers, bijstandsconsulenten, inkomensconsulenten, klantmanagers en andere Participatie-professionals om actuele kennis en kunde op te doen én te netwerken met collega’s en werkgevers uit het werkveld.

Over het event

Tijdens dit evenement toegespitst op de Participatiewet kun je deelnemen aan verschillende workshoprondes. Je kiest zelf aan welke workshops je deelneemt. Zo haal je het meeste uit je bezoek aan de Nationale Bijscholingsdag. Vergeet overigens ook niet een bezoekje te brengen aan het Netwerkplein. Daar kun je deelnemen aan leuke activiteiten, op een laagdrempelige manier kennismaken met collega’s uit het werkveld en kennis opdoen bij informatieve stands van organisaties uit het Sociaal Domein. Benieuwd naar het programma van de Nationale Bijscholingsdag Participatie? Deze volgt zo snel mogelijk!