Op dinsdag 16 maart organiseert EIFFEL het webinar Scenarioplanning.

Iedereen gebruikt scenarioplanning. Bijvoorbeeld voor het maken van een meerjarenplan, voor het uitwerken van een business case of het opstellen van een liquiditeitsprognose. In tijden van meer onzekerheid, kan dit instrument juist ook op de korte en middellange termijn worden ingezet. Daarmee wordt scenarioplanning nog interessanter voor financials.

In dit webinar gaan we in gesprek met Mark van den Biggelaar, een voormalig CFO van Heijmans, FloraHolland en bij Randstad. We gaan vooral in op de praktijk. Wanneer gebruik je scenarioplanning en in welke context, maar ook waarom? Hoe maak je scenarioplanning een nuttige tool? Hoe word je ook op dit terrein een goede sparring partner van de CEO?

Maar we zouden EIFFEL niet zijn als we het niet nóg specialer zouden maken! Daarom hebben we Pieter van den Hoogenband, Chef de Mission, ook uitgenodigd. Om te praten over het denken in scenario's voor de sporters van Team NL. Die zich met enorme onzekerheden toch optimaal moeten voorbereiden op een topprestatie. Een bijzonder inkijkje in de voorbereidingen van de olympische ploeg.

Een mooie en waardevolle sessie met inhoud en inspiratie die je dus niet wilt missen! 

 

Webinar scenarioplanning

Datum: 16 maart
Tijd: 16.00 - 17.30 uur 
 

Programma

  • Welkom
  • Scenarioplanning
  • Praktijk: interview met Mark van den Biggelaar
  • Vragen & discussie
Gerelateerde artikelen
Alle artikelen