CFO – Chief Future Officer?

Robotic Process Automation (RPA), of simpel gezegd het automatiseren van herhalende, vaak tijdrovende en terugkerende taken door softwarerobots, is hot. Voor het tweede jaar op rij is RPA door Gartner aangeduid als snelst groeiende IT segment, en voor veel organisaties en hun CFO’s is RPA hét antwoord om beter te kunnen inspelen op snel veranderende omstandigheden.

Door de vele voordelen zoals hogere productiviteit en lagere kosten, maar ook snelle implementatie, meer controle en flexibiliteit, hoort RPA op de agenda van iedere CFO te staan. Tot voor kort waren deze voordelen voorbehouden aan enterprises, maar samen met de Nederlandse RPA oplossing Yarado brengen wij deze voordelen nu binnen handbereik van de mid-market.

In deze digitale Ronde Tafel gaat Maarten ten Broeke van Yarado samen met onze collega's in gesprek over de mogelijkheden van RPA voor de mid-market. Aan de hand van best practices en voorbeelden uit de praktijk laten we je in anderhalf uur alles zien wat je moet weten om RPA succesvol in te zetten en al binnen enkele dagen resultaten te boeken.

Interesse?

Ronde Tafel RPA
Maandag 29 maart | 14:00 - 15:30
VOL
Rondetafel RPA
Ronde Tafel RPA
Dinsdag 30 maart | 14:00 - 15:30
Schrijf in
Rondetafel RPA
Ronde Tafel RPA
Woensdag 31 maart | 14:00 - 15:30
VOL

Deze digitale Ronde Tafel is bedoeld voor CFO's & Finance Directors. Per Ronde Tafel zijn er maximaal 10 plekken te vergeven. VOL = VOL! 

Heb je vragen over dit event? Neem dan contact met mij op!
Hans Martens Process consultant
Gerelateerde artikelen
Alle artikelen