Na jaren van groei zijn we, door de coronacrisis, plotseling in een economische crisis beland waarvan de duur en omvang uitermate onzeker zijn. 

Scenarioplanning kan worden ingezet als instrument om de toekomst te verkennen. Het heeft als doel om strategische beslissingen effectiever en efficiënter te kunnen nemen, door complexe speelvelden met veel dynamiek en onzekerheid in beeld te brengen. De inzichten helpen een organisatie om steviger in haar fundament te staan. Scenarioplanning kan hierbij helpen als middel om in tijden van grote onzekerheid een plan van aanpak te maken voor vandaag en de komende maanden.

Op woensdag 28 oktober organiseren wij het webinar Scenarioplanning. We presenteren het thema in de huidige context, en we gaan in op de toepasbaarheid in jouw organisatie. Daarnaast laten we zien hoe je met behulp van dashboarding continu inzicht houdt in je mogelijkheden met toekomstige scenario's. 

Het Webinar wordt gepresenteerd door Robin van Beusekom, een ervaren finance consultant met ruime ervaring met scenarioplanning, en Jasper Boerman; Finance Consultant gespecialiseerd in dashboarding en PowerBI. 

Schrijf je snel in!

Webinar scenarioplanning

Datum: 28 oktober

Tijd: 11.00 - 12.00 uur 

 


Schrijf je hier in:

 

  • Het formulier kan niet langer ingevuld worden, omdat de datum van het evenement is verstreken.
Gerelateerde artikelen
Alle artikelen