*** Het event is inmiddels geweest. Je kan het webinar terugkijken door hier te klikken ***

Zoals Google Maps een onmisbaar instrument is geworden om ons buiten te navigeren, is Proces Management de evenknie in de zakelijke wereld. Proces Management geeft inzicht in onze processen en maakt de verbinding met andere disciplines zoals business performance, IT, risico management, compliance en operational excellence. Vanuit dit inzicht navigeren wij ons met verbeteringen naar een effectievere en meer wendbare staat van de organisatie. 

Op woensdag 2 september organiseren we het webinar: 'Proces Management als motor voor continu verbeteren'. In dit webinar laten we je zien hoe Proces Management een goed hulpmiddel is bij het creëren van inzicht, het opstellen van relevante meetcriteria, het doorvoeren van procesverbeteringen en tijd kan besparen bij interne- en externe audits.

Naast algemene kennis over Proces Management behandelen we twee casussen. De eerste casus gaat over het verwerken van een productaanpassing in een administratieve instelling (900fte) dat impact heeft op meerdere afdelingen.

De tweede casus gaat over de inrichting van een proces bibliotheek en risk framework van een Fintech startup. Dit ten behoeve van het voldoen aan richtlijnen van toezichthouders en daarnaast het continu verbeteren van de key-processen.

Tijdens de webinar is het mogelijk om vragen te stellen.

Webinar: Proces Management als motor voor continu verbeteren

Datum: 2-9-2020
Tijd:     11:00 - 12:00 

Je kan gratis deelnemen aan dit webinar.

Voor vragen over het webinar kan contact worden opgenomen met Maarten Pino of Tristan van Stokhem:
Maarten Pino Process Consultant
Tristan van Stokhem Process consultant
Gerelateerde artikelen
Alle artikelen