**Wegens het corona virus is dit event tot nader order uitgesteld. Wil je geïnformeerd blijven over de nieuwe datum, vul dan het aanmeldformulier in en we houden je op de hoogte.** 

Heb jij een zoon of dochter die gek is op hockey? En hoe dichtbij zijn Oranje-internationals als Eva de Goede, Maria Verschoor of Lauren Stam ooit voor hem of haar geweest? Een voorbeschouwing, de wedstrijd kijken, handtekeningen en selfies: wij bieden een exclusieve middag om dit allemaal mee te maken!

Misschien weet je dat wij inspired by topsport zijn. Naast de lessen uit die wereld betekent dit voor ons ook een bijzondere beleving bieden, middenin de wereld van onze topsporters. Samen met je kind(eren) ben je uitgenodigd voor een Meet & Greet met de hockeytoppers van de Amsterdamse H&BC Dames 1, op 19 april tegen Kampong.

Voor de wedstrijd schuiven jullie aan bij de voorbeschouwing van de coach, waarna we samen de wedstrijd kijken. En als kers op de taart voegen de hockeytoppers zich na de wedstrijd bij ons voor een Meet & Greet, waarbij er alle ruimte is om handtekeningen te verzamelen en selfies te maken. 

Wij bieden onze relaties - exclusief - de mogelijkheid om samen met hun kind(eren) deze bijzondere middag bij te wonen. Wil zoon of dochter een vriendje of vriendinnetje meenemen dan kan dat natuurlijk. Sterker nog, zelfs het complete hockeyteam is welkom.

Programma 19 april
11.30 uur
 - Ontvangst in de lounge van het Wagener stadion met een broodje
12.15 uur - Toelichting wedstrijd door coach Robert Tigges
12.45 uur - Amsterdamse H&BC Dames 1 - Kampong Dames 1*
14.15 uur - Meet & Greet in de Glazen zaal van het clubhuis

*Het tijdstip van de wedstrijd kan wijzigen i.v.m. opnames door de NOS.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van onze uitnodiging nog vragen over het programma of andere zaken, neem dan contact met Moniek Roijers. Dit kan telefonisch via 06-26564486 of per mail via mroijers@eiffel.nl

Let op: dit is een besloten bijeenkomst, alleen toegankelijk voor genodigden.

 

Meld je hier aan!

Gerelateerde artikelen
Game on! EIFFEL

Game on!

Serious gaming, gaming for science, crowd intelligence, human computation: abstracte thema’s in r...

Alle artikelen