Terug

YE workshop: hoe ga jij om met stress

20 maart 2019, 18.00 - 21.30 uur
Locatie: kantoor EIFFEL

Fun, sport en netwerken, dat zijn de basisingrediënten van Young EIFFEL. Voor alle Eiffelaars tot 33 jaar organiseren we regelmatig netwerkevents, kennissessies of sportclinics op locaties door het hele land. Want wij vinden verbinding op persoonlijk niveau erg belangrijk.

We hebben allemaal wel eens van die dagen dat het nét even iets te veel wordt. Dat we thuis komen en alleen maar op onze partner lopen te katten, omdat hij/zij de was niet eens gedaan heeft. Die stressvolle dagen zijn echt niet goed voor je gezondheid. En dat weten we maar al te goed. Maar hoe gaan we er mee om? En hoe zorgen we ervoor dat we deze persoonlijke barrières omzetten in productie?

Juist door te erkennen waar je pieken liggen, leer je om stress te voorkomen. En omdat stress een veelvoorkomend fenomeen is onder millennials, gaan we graag met Young Eiffelaars hierover in gesprek. Op woensdag 20 maart neemt Errez Bar, GZ-psycholoog en docent, ons mee in de grootste veroorzakers van stress. Hij daagt ons uit om het gesprek aan te gaan over onze prestatiedruk en geeft ons handvatten om het morgen anders te doen dan vandaag. 

Programma

18:00 uur Diner
18:30 uur Workshop – Hoe ga je om met stress?
21:00 uur afsluitende borrel

Dit event is georganiseerd voor en door Young Eiffelaars. Je kunt je hiervoor niet aanmelden.