Terug

Horizontaal Toezicht - regiobijeenkomst Oost-Nederland

26 maart 2019, 14.00 - 17.00 uur
Locatie: Mediant Enschede

Horizontaal Toezicht (HT) richt zich op de rechtmatigheid van zorguitgaven. In plaats van een opeenstapeling van controles kijken zorgaanbieder en zorgverzekeraar naar een slimme beheersing aan de voorkant. Zo verminderen de administratieve lasten en ontstaat er gefundeerd vertrouwen. De vraag is: hoe geef je deze verandering in de praktijk vorm?

Bij EIFFEL geloven we dat samenwerking de sleutel is tot HT succes. Er is al enorm veel ervaring opgedaan in de branche: bij ziekenhuizen, GGZ-instellingen en zorgverzekeraars. Zodra partijen deze ervaring, kennis en informatie met elkaar delen, kan dit een enorme versnelling bewerkstelligen.

 

Wij faciliteren deze verbinding graag voor je. Op locatie bij onze partners. Op 26 maart staat de eerste regiobijeenkomst gepland voor regio Oost-Nederland. Bij Mediant in Enschede.

Het doel van deze bijeenkomst is kennisdelen en netwerken. Tijdens deze bijeenkomst zijn ziekenhuizen en GGZ-instellingen uit de regio Oost-Nederland aanwezig. Ook zijn er meerdere zorgverzekeraars vertegenwoordigd.

Programma

Tijdens deze sessie gaan we gericht het gesprek aan over de knelpunten en valkuilen bij de implementatie van HT, waarbij alle partijen over diverse tafels worden verdeeld. Dit doen we in een spelvorm, waarbij interactie en dialoog centraal staat.

Kortom: Een ideale gelegenheid om te netwerken in de regio én de effectiviteit van de Horizontaal Toezicht implementatie te vergroten!

 

14.00 uur  Inloop
14.30 uur  Opening en kennismaking
15.00 uur  HT Game!
16.30 uur  Tips, Tricks en afronding
17.00 uur  Borrel