Terug

Create the Change: Ontbijtsessie

22 augustus 2018, 08.00 - 10.30 uur
Locatie: kantoor, Arnhem

Duurzaamheid, en vooral de creatie van duurzaamheid, is een vraagstuk voor ons allemaal. Vanuit deze gedachte organiseren we samen met Firm of the Future een exclusieve ontbijtsessie met relaties op C-level.

De veranderende wereld biedt steeds meer kansen om te groeien. Ontwikkelingen gaan vandaag al sneller dan gisteren en morgen nog sneller. Deze ontwikkelingen brengen echter ook valkuilen mee. De vraag naar integriteit van de maatschappij neemt toe. Steeds meer individuen, organisaties en samenlevingen zien in hoe belangrijk een duurzaam toekomstbeeld is.

Dit begrijpen wij. En omarmen wij. Al sinds jaar en dag leven wij volgens de filosofie dat waardecreatie meer is dan geld alleen. Daarbij past de ambitie om duurzaamheid integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie te maken. Van onszelf en onze klanten. Dat willen we samen doen. Wij geloven in een open gesprekscultuur: open innovation is de weg naar verbetering.

Create the change

Daarom organiseren wij, samen met Firm of the Future, de ontbijtsessie Create The Change. In een intieme, exclusieve setting praten we met topmanagement Nederland over de ruimte voor duurzaamheid binnen het businessmodel. Tijdens het ontbijt wordt sustainability vanuit verschillende invalshoeken besproken. De deelnemers denken vooraf na over kansen, maar zeker ook struikelblokken die de implementatie van duurzaamheid met zich meebrengt.

EIFFEL en Firm of the Future

Wij zijn trots op onze samenwerking met Firm of the Future. Zij zijn expert in sustainable strategieën en bio-based innovatie, wij weten als geen ander hoe wij klantdromen kunnen realiseren. En dat die dromen ook betrekking hebben op een betere wereld.

Dit event is exclusief voor genodigden. Je kunt jezelf hiervoor niet aanmelden.