Terug

Masterclass 'No guts no glory'

11 december 2017, 17.45 - 22.00 uur
Locatie: kantoor, Arnhem

Inspired by topsport! Dat is niet zomaar een kreet. Tijdens de vele events voor klanten, zoals ‘Succesvol transformeren’ en teamsessies bij opdrachtgevers, inspireren de aan ons verbonden topsporters en -coaches de klant op thema’s als samenwerken, leiderschap en feedback geven. Hoe gaat een topsporter met die thema’s om en wat kunnen wij daarvan leren? Ook vitaliteit is zo’n thema. Want om elke dag weer te kunnen presteren moet je fit zijn en lekker in je vel zitten. Afgelopen juni inspireerden Francesco Wessels en Jacky Reardon ons tijdens ‘Mind your Business’. Hoogste tijd om hier een vervolg aan te geven!Op 11 december neemt neuropsycholoog Elke Geraerts ons mee in de wereld van olifanten en konijnen.

Olifanten en konijnen

Op 11 december neemt neuropsycholoog Elke Geraerts ons mee in de wereld van olifanten en konijnen. Alleen door ons brein aan te scherpen, leren we omgaan met de waan van de dag. Geraerts verwijst naar de beeldspraak van de Texaanse oliemagnaat Thomas Boone Pickens: "When you are hunting elephants, don’t get distracted chasing rabbits." Met andere woorden: als je bezig bent met een belangrijke taak – een olifant –, mag je je focus niet laten verstoren door rondhuppelende konijnen zoals mails en social media.

Daarnaast ontmaskert Elke de mythe van timemanagement, doorprikt ze onze eeuwige zoektocht naar een betere work-lifebalans, verklaart ze hoe empathie kan leiden tot succes en beschrijft ze hoe leiderschap er in de 21ste eeuw zal uitzien.

Het resultaat is een krachtig pleidooi om met meer lef aan het roer te staan van ons eigen leven en voor ons brein die keuzes te maken die ons op lange termijn gelukkiger en succesvoller zullen maken.

Het programma

De locatie is ons kantoor in Arnhem.

17.45 uur inloop en maaltijd
18.45 uur start Masterclass Elke Geraerts
19.45 uur break
20.00 uur vervolg Masterclass
21.00 uur ervaringen sporters
21.20 uur borrel en gelegenheid boek(en) aan te schaffen
22.00 uur einde

Let op: dit event is georganiseerd voor en door Eiffelaars.