Terug

Finance: het team met de vijf poten

16 november 2017, 14.00 - 18.00 uur
Locatie: AH&BC, Amstelveen

Er verandert veel binnen finance organisaties en de ontwikkelingen gaan snel. Tijdens de sessie ‘Finance: het team met vijf poten’ op 16 november besteden we aandacht aan de competenties die het finance team zelf nodig heeft om succesvol te zijn in deze snel veranderende wereld.

Rick Mathijssen, trainer van Dames 1 van hockeyclub AH&BC en succesvolle coach van Dames Jong Oranje, start met een presentatie over zijn aanpak om zijn dames kampioen te laten worden. Zo staan in zijn aanpak veiligheid binnen het team, onderlinge verbondenheid en focus op rollen en taken centraal. En bewuste aandacht voor de ontwikkelfasen waar ieder team doorheen moet.

De ervaring van Rick koppelen we samen met Mark Hendriks, business consultant bij EIFFEL, aan financiën. Dé succesfactoren voor een optimale finance organisatie zijn een gemeenschappelijk doel hebben en samenwerken. In een excellent team stijgt de teamprestatie uit boven de optelsom van individuele bijdragen en vult het finance team de rol van business partner in. Een gemeenschappelijk doel realiseren door samenwerking vraagt focus op het scherpstellen van de doelstellingen, het verschaffen van inzicht, het ontdekken van talenten en het ontwikkelen van de medewerkers. Samen met de deelnemers verdiepen Rick en de finance en talentexperts van EIFFEL zich in de talenten en drijfveren van de finance medewerkers. Hoe stel je het beste team samen en hoe coach je dat team om een 9+ te realiseren voor de klanten van finance?

Voor wie interessant?

Deze sessie is interessant voor:

  • Financieel eindverantwoordelijken (CFO – Financieel manager – Manager P&C)
  • Business Controllers – Concern controllers

Wil je hierbij aanwezig zijn?

Laat via deze link je gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Programma

14.00 u Inloop en ontvangst

14.30 u Presentatie door Rick Mathijssen en Mark Hendriks

15.30 u Verdieping in kleine groepen

16.30 u Terugkoppeling + afsluiting

17.00 u Borrel

Wil je eerst meer informatie? ik vertel je het graag!

Sanne Pijpers

06 1926 86 37 spijpers{at}{eiffelpuntnl}
Sanne Pijpers