Projectmanagement
Controle over uw project? info@eiffel.nl of bel 088 0456784

Ervaren projectmanagers

We onderscheiden ons door de unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement, maar ook van de technische opgave van het project en alle relevante omgevingsfactoren. We werken zowel aan de opdrachtgevers- als opdrachtnemerskant en hebben ervaring aan beide kanten van de tafel. Wij doorgronden de financiële business case van projecten. Hierdoor kunnen wij projecten op een integrale manier en met een blijvend resultaat realiseren. Zo dragen wij bij aan het toekomstbestendig maken van Nederland.


Onze projectmanagers realiseren al meer dan vijfentwintig jaar toonaangevende projecten in Nederland. Voorbeelden zijn Schiphol – Amsterdam – Almere, Zuidasdok en het programma De Kust Gezond van de gemeente Den Haag.

Werk waar we trots op zijn.

Weesp aerial

Herontwikkeling Stadsgebied Weesp

Herontwikkeling en nieuwbouw woningbouwprojecten in Stadsgebied Weesp.

Project schiphol terminal1

Herinrichting Schiphol Terminal 1

EIFFEL Projects heeft gewerkt aan de herinrichting van Schiphol Terminal 1.

Weesp aerial

Herontwikkeling Stadsgebied Weesp

Herontwikkeling en nieuwbouw woningbouwprojecten in Stadsgebied Weesp.

Project schiphol terminal1

Herinrichting Schiphol Terminal 1

EIFFEL Projects heeft gewerkt aan de herinrichting van Schiphol Terminal 1.

Onze werkwijze

Onze projectmanagers hebben ervaringen met alle projectfasen, van verkenning tot en met de oplevering en overdracht van projecten. Zij werken zowel aan projecten in binnenstedelijk gebied in krappe ruimtes, als in het buitengebied en groen dat Nederland rijk is. Onze projectmanagers leveren graag blijvende resultaten in projecten die variëren in omvang en complexiteit. Zij zorgen voor tevreden stakeholders en opdrachtgevers door resultaat te leveren en door transparant te communiceren met oog voor de belagen van alle betrokkenen.

EIFFE Lx PALLADIO 65 1
Blijvende in resultaten in projecten.

Onze mensen maken het verschil

Werken met passie aan maatschappelijke relevante projecten. We hebben hart voor de publieke zaak en werken met trots aan de fysieke leefomgeving waar vele mensen dagelijks gebruik van maken.

Om voor onze opdrachtgevers resultaten te behalen selecteren we de beste mensen in ons vakgebied en leiden wij zelf mensen op. Door samen met zeer ervaren consultants te werken in 'de eredivisie' van Integrale Projectmanagement maken onze medewerkers vaak een zeer snelle leercurve door en werken ze vaak jaren met trots voor EIFFEL Projects.

Wil je ook werken voor EIFFEL Projects? Ga dan naar werken bij EIFFEL.nl/eiffelprojects