EIFFEL Projects Advisory Visual 2 2
Strategisch advies en duurzame oplossingen.

Experts in portfoliomanagement

EIFFEL Projects denkt en werkt met u mee bij het professionaliseren van het portfoliomanagement. Onze professionals zijn thuis in alle beheersaspecten en bieden integrale oplossingen om uw portfolio te optimaliseren. Al vele jaren zetten wij onze expertise in bij vooraanstaande organisaties, zowel binnen het publieke als het private domein. Dit strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder vastgoed, openbaar vervoer, infrastructuur, gebiedsontwikkeling, energie en water.

Werk waar we trots op zijn.

Liander Openbare verlichting 1

Klantcase Liander

De transitie naar sturende energieplanologie

Liander Openbare verlichting 1

Klantcase Liander

De transitie naar sturende energieplanologie

Onze werkwijze

Wij helpen organisaties om hun grip op projecten te vergroten en controle te krijgen over het projectenportfolio. De juiste keuzes maken leidt tot een geprioriteerd en gebalanceerd portfolio, maar in de praktijk blijkt dit vaak lastig. Misschien mist er kennis, is er te weinig communicatie tussen werknemers of ontbreekt de juiste informatie om keuzes te maken. Door inzicht te verschaffen in de complexiteit van projecten, hun afhankelijkheden en hun bijdrage aan de strategische doelstellingen creëren we bewustzijn. Dit doen we door de planning van het portfolio centraal te zetten en de overige beheersaspecten hieraan te verbinden. De kracht van onze aanpak zit in de integratie van de kennisgebieden.
Samen met heldere processen en een duidelijke governance zorgen we voor transparantie en betrokkenheid. Hiermee motiveren we organisaties om niet alleen de dingen juist, maar vooral ook de juiste dingen te doen.

Projects2
Onderbouwde scenario’s en solide advies.

Onze mensen maken het verschil

Werken met passie aan maatschappelijke relevante projecten. We hebben hart voor de publieke zaak en werken met trots aan de fysieke leefomgeving waar vele mensen dagelijks gebruik van maken.

Om voor onze opdrachtgevers resultaten te behalen selecteren we de beste mensen in ons vakgebied en leiden wij zelf mensen op. Door samen met zeer ervaren consultants te werken in 'de eredivisie' van Portfoliomanagement maken onze medewerkers een zeer snelle leercurve door en werken ze vaak jaren met trots voor EIFFEL Projects.

Wil je ook werken voor EIFFEL Projects Portfoliomanagement? Ga dan naar werken bij werkenbijeiffel.nl/projects