Contact

Veel events, afspraken en opleidingen vinden plaats op een van onze vestigingen. Iedere locatie heeft daarbij zijn eigen karakteristiek, functionaliteiten en toch het herkenbare EIFFEL gevoel. Wij hechten bijzonder veel waarde aan het niveau van onze gastvrijheid. Ook dat is onze signatuur.

Hieronder vind je het overzicht van de locaties en onze algemene contactgegevens. Als je rechtstreeks contact wilt met een collega, kijk dan op het tabblad mensen

Op bezoek?

Wij hebben drie inspirerende locaties, waarvan ons hoofdkantoor in Arnhem is. Wij noemen het ook wel het Huis van Kennis en Sport. Dus ja, hier ontmoeten we je graag eens.

EIFFEL Arnhem Hoofdlocatie

De inspiratie uit de topsport en het vermenigvuldigen van kennis en kunde is de inbreng geweest voor onze hoofdlocatie. Van de inrichting tot de sfeer die er heerst. Van het auditorium tot het dakterras.

Meander 1061
6825 MJ Arnhem

Let op! Andere lijnen dan bus 12 is minimaal 40 minuten lopen.

Google Maps

EIFFEL Eindhoven Strijp-S

Op de kop van Strijp-S staat het SX-Gebouw. Eens de glasfabriek van Philips, nu omgetoverd tot een bruisende locatie. In SX zijn we omgeven door specialisten op het gebied van design, sport, marketing, media en techniek.

Torenallee 3
5617 BA Eindhoven

Google Maps

EIFFEL Amstelveen AH&BC

Midden in het Amsterdamse Bos op de thuisbasis van AH&BC kunnen we de topsport letterlijk aanraken. Over inspiratie gesproken. Vanwege de aard van deze omgeving ontvangen wij onze gasten hier alleen op afspraak.

Nieuwe Kalfjeslaan 19
1182 AA Amstelveen

Google Maps

EIFFEL Postadres

Als je ons iets per post wilt verzenden, gebruik dan het adres hieronder.

Postbus 3142
6802 DC Arnhem

Bellen of mailen?

Je kunt ons natuurlijk telefonisch bereiken. Stuur je ons liever een mail of je bericht via het contactformulier? Binnen 24 uur krijg je in ieder geval een reactie van ons!

088-0456789