Het zijn de bekende uitdagingen waar vrijwel elke organisatie mee te maken heeft: veeleisende wetgeving, krappere budgetten en snellere en betere service verlenen aan de klant. Om concurrerend te blijven, besef je dat je moet veranderen. Maar hoe krijg je de mensen binnen de organisatie mee met je plannen om te digitaliseren of om teams samen te voegen?

Wetgeving, arbeidsmarkt en technologie veranderen continu. Dat maakt het spannend om je bedrijfsvoering steeds weer verder – op een duurzame manier - te optimaliseren. EIFFEL helpt hierbij. Samen harmoniseren we bestaande werkprocessen en passen we die waar nodig aan. We kijken welke technologische innovaties je organisatie op een slimme manier kan gebruiken. Alles met oog voor de mens.

Business Excellence is een team van getalenteerde veranderconsultants met diverse specialisaties. We geloven sterk in het slim combineren van expertises. Het perfecte team voor de uitdaging die er ligt. EIFFEL bestaat uit 11 verschillende businessunits. De meeste hiervan zijn georganiseerd rondom een specifiek vakgebied of een sector. Door vakkennis, sectorkennis en de specialisaties van het Business excellence team te combineren, creëren we de mix van talent die precies bij uw organisatie of afdeling past. 

Is het Business Excellence team werken we vanuit vier pijlers voor succesvolle verandering: 

  1. Solide en wendbare processen 

  2. Betrokken en bevlogen medewerkers

  3. Slimme technologie

  4. Een 'agile' werkwijze

 

Klinkt goed?

Wil je ook jouw afdeling of organisatie laten excelleren? Een expert in ons team gaat met je in gesprek gaan om doelen, behoeften en teamdynamiek te begrijpen. Binnen enkele dagen laten we je kennismaken met het juiste talent voor het project. Met onze slimme totaaloplossingen en interim consultants nemen wij de volledige verantwoordelijkheid over het afgesproken resultaat.

Neem contact op

Heb je een specifieke uitdaging of zoek je tijdelijke versterking van je team? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op!

 

 

  

 

Lennart Jones
Businessmanager process

06 1238 43 27
ljones@eiffel.nl

 

Waarom klanten voor EIFFEL kiezen

Uitstekende professionals

Via EIFFEL krijgt je organisatie toegang tot de beste professionals voor jouw sector. We recruiten specifiek op eigenschappen die nodig zijn om als consultant het verschil te maken bij jou als klant. Door onze jarenlange ervaring, weten we welke mensen nodig zijn om interim-opdrachten tot een succes te maken. Waar we op selecteren? Onze professionals zijn in ieder geval zelfstandig, zelfstartend, sociaal en passen zich gemakkelijk aan. En niet onbelangrijk: ze hebben lef. Van iedereen die bij ons solliciteert, nemen we zo'n 5% aan. Een pittige selectie dus waar alleen de beste professionals doorheen komen.

De juiste mix van kennis en ervaring

EIFFEL bestaat uit gespecialiseerde businessunits gericht op een sector of vakgebied. Door deze te combineren met de veranderkracht van business excellence, kunnen we het sterkste team voor een verandering opstellen. Zie je het al voor je? Een veranderteam mét de inhoudelijke kennis van zorgfinanciën? Optimalisatie van een bezwaarproces waar zowel de juridische borging, als een efficiënt en modern proces de output is? Versnellen van contractverwerking in de retail met behulp van Legal Tech? Ga met ons in gesprek en we vinden precies die juiste combinatie die optimaal voor jouw organisatie is.   

Meer dan alleen interim

Ons werk is niet, ‘hier is een consultant en succes ermee’. Onze kwaliteit zit in het meedenken met klanten,  zoeken naar de vraag achter de vraag, een zorgen dat we de kern van het probleem kunnen aanpakken. Dat betekent inschakelen van extra expertise, de consultant op locatie laten begeleiden door één van onze business consultants. We doen alles wat ervoor nodig is, voor een tevreden klant en goed resultaat. Dat zien we terug in de hoge tevredenheid van onze klanten.

Kennis
Alle artikelen
Cases
Alle artikelen