In deze whitepaper leggen we de focus op een combinatie tussen automatisering en robotisering. Waarom? Omdat automatisering en robotisering voor alle bedrijven praktische, haalbare en schaalbare oplossingen zijn. Waar deze technieken enkele jaren geleden nog in de kinderschoenen stonden, zijn ze nu zodanig ontwikkeld en toegepast in de praktijk, dat ze hun meerwaarde bewezen hebben. Omdat in andere publicaties over dit onderwerp het proces en de medewerkers vaak worden vergeten, richten we ons in deze whitepaper ook op de impact voor het proces en de medewerkers. Als medewerkers op de juiste manier van de technologieën gebruik kunnen en willen maken, is de kans op gestroomlijnde processen en een succesvolle implementatie groter.

We nemen je mee in de wereld van Robotic Process Automation en Process Mining. Wat kunnen beide technieken betekenen voor jouw organisatie? En hoe kun je hiermee concreet aan de slag? En zelfs: hoe versterken beide technieken elkaar?

 

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Heb je naar aanleiding van deze publicatie vragen of wil je weten wat Process Mining of RPA voor jouw organisatie kunnen betekenen? Stuur me dan gerust even een bericht of bel me.

Niels Schmitz
Process consultant
nschmitz@eiffel.nl
06 53 26 5573

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen