We voelen de impact van het COVID-19 virus enorm. Persoonlijk, bij de mensen dichtbij ons en op ons werk. Het virus houdt ons land in z’n greep. Ook jouw organisatie zet alles op alles om overeind te blijven in deze storm. Het doet ons goed te zien hoe de meeste organisaties, ondanks het zware weer, hun volle verantwoordelijkheid nemen. Om zo onze ouderen en ons zorgstelsel te beschermen. En ondertussen de economie en maatschappij draaiende te houden. Wij willen daar zo goed mogelijk bij helpen en informeren graag over onze acties en maatregelen.

Gezondheid voorop

Voorop staat de gezondheid van onze collega’s en hun omgeving. Én van onze relaties, partners en leveranciers. Daarom hebben wij alle maatregelen genomen die de kans op besmetting minimaliseren. Thuiswerken is voor iedereen de norm en ons HR-team is nauw verbonden met onze mensen om, indien nodig, haar zorgtaak te vervullen. Ondertussen monitort een speciaal ingericht corona-kernteam de EIFFEL-brede impact van het virus, zodat we op dagelijks niveau kunnen bijsturen. 

Wendbaar en betrokken

Bij ons groeit de economische en maatschappelijke verantwoordelijkheid om de impact van dit virus te minimaliseren. Juist nu kunnen wij opstaan, door onze klanten te helpen bij nieuwe impactvolle maatregelen en ondertussen de economie draaiende te houden. Daarom bewegen wij mee met jouw protocollen om samen aan het werk te kunnen blijven. Gelukkig zien we dat ook onze klanten de richtlijnen van het RIVM goed volgen en opties als thuiswerken overal de standaard worden.

Digitaal verbonden

Op ons kantoor, waar de deur normaal gesproken voor iedereen openstaat, beperken we onze aanwezigheid momenteel tot het minimum. Wij blijven tijdens kantooruren gewoon telefonisch bereikbaar via 088 0456789 en jouw contactpersoon binnen EIFFEL blijft bereikbaar via zijn of haar eigen contactgegevens.

Digitale verbinding is nu even de nieuwe standaard. Ons IT-landschap is daarop ingericht: processen als facturatie en ondertekening verliepen al digitaal en tools voor (video) conferencing zijn voor iedereen binnen EIFFEL toegankelijk.

Onze bijdrage

Deze nieuwe werkelijkheid biedt acute uitdagingen. Uitdagingen waar uw organisatie waarschijnlijk niet op was voorbereid. Wij hebben geluisterd en nagedacht waar wij kunnen helpen. In het aanbieden van onze juridische en financiële expertise kunnen wij veel betekenen voor helder inzicht in de impact, de maatregelen en daadkrachtige ondersteuning bij overdruk. Daarnaast staan onze consultants in tal van expertisegebieden klaar voor hulp bij acute aanpassing van processen en werkwijzen, waarbij we met name onze ervaring met op afstand werken en zorg voor teams graag van betekenis maken. Daar vertellen wij graag meer over: (video)calls met onze mensen zijn juist in deze tijd altijd mogelijk. Heeft u daar interesse in, laat het ons gerust even weten!

Wij hebben hard gewerkt aan een platform waar onze expertise en maatschappelijke impact samen komen:

Ga naar www.corona-desk.nl

Gezondheid voorop

Voorop staat de gezondheid van onze collega’s en hun omgeving. Én van onze relaties, partners en leveranciers. Daarom hebben wij alle maatregelen genomen die de kans op besmetting minimaliseren. Thuiswerken is voor iedereen de norm en ons HR-team is nauw verbonden met onze mensen om, indien nodig, haar zorgtaak te vervullen. Ondertussen monitort een speciaal ingericht corona-kernteam de EIFFEL-brede impact van het virus, zodat we op dagelijks niveau kunnen bijsturen. 

Wendbaar en betrokken

Bij ons groeit de economische en maatschappelijke verantwoordelijkheid om de impact van dit virus te minimaliseren. Juist nu kunnen wij opstaan, door onze klanten te helpen bij nieuwe impactvolle maatregelen en ondertussen de economie draaiende te houden. Daarom bewegen wij mee met jouw protocollen om samen aan het werk te kunnen blijven. Gelukkig zien we dat ook onze klanten de richtlijnen van het RIVM goed volgen en opties als thuiswerken overal de standaard worden.

Digitaal verbonden

Op ons kantoor, waar de deur normaal gesproken voor iedereen openstaat, beperken we onze aanwezigheid momenteel tot het minimum. Wij blijven tijdens kantooruren gewoon telefonisch bereikbaar via 088 0456789 en jouw contactpersoon binnen EIFFEL blijft bereikbaar via zijn of haar eigen contactgegevens.

Digitale verbinding is nu even de nieuwe standaard. Ons IT-landschap is daarop ingericht: processen als facturatie en ondertekening verliepen al digitaal en tools voor (video) conferencing zijn voor iedereen binnen EIFFEL toegankelijk.

Onze bijdrage

Deze nieuwe werkelijkheid biedt acute uitdagingen. Uitdagingen waar uw organisatie waarschijnlijk niet op was voorbereid. Wij hebben geluisterd en nagedacht waar wij kunnen helpen. In het aanbieden van onze juridische en financiële expertise kunnen wij veel betekenen voor helder inzicht in de impact, de maatregelen en daadkrachtige ondersteuning bij overdruk. Daarnaast staan onze consultants in tal van expertisegebieden klaar voor hulp bij acute aanpassing van processen en werkwijzen, waarbij we met name onze ervaring met op afstand werken en zorg voor teams graag van betekenis maken. Daar vertellen wij graag meer over: (video)calls met onze mensen zijn juist in deze tijd altijd mogelijk. Heeft u daar interesse in, laat het ons gerust even weten!

Wij hebben hard gewerkt aan een platform waar onze expertise en maatschappelijke impact samen komen:

Ga naar www.corona-desk.nl

Contact

Heeft u vragen of kunnen we ergens mee helpen? Aarzel niet om contact op te nemen! 

Contact

Contact

Heeft u vragen of kunnen we ergens mee helpen? Aarzel niet om contact op te nemen! 

Contact
Gerelateerde artikelen
Alle artikelen