Steeds meer bedrijven zien de voordelen van uitbesteding in. Door bepaalde werkzaamheden niet zelf te doen, blijf je als organisatie slank en wendbaar. Dankzij de  uitbesteding zijn ze beter in staat om (on)verwachte piekbelasting in de werkzaamheden het hoofd te bieden. 

Het besluit om een deel van je kernactiviteiten uit te besteden, is wel een ingrijpende. Het succes van zo’n traject valt of staat met een goede voorbereiding. In dit whitepaper bespreken we een aantal belangrijke voorwaarden om je uitbesteding tot een duurzaam succes te maken.
In drie stappen succesvol werk uitbesteden 

  • Wanneer is uitbesteden verstandig? . 
  • Waar moet je op letten bij leveranciersselectie? 
  • Welke afspraken moet je maken om sourcing tot een succes te maken? 
Download hier

Vrijblijvend een sourcingsplan op maat 

Worstelt u met te weinig capaciteit of zoekt u een andere expertises en vaardigheden dan uw eigen organisatie kan bieden? Heeft u te maken met werkachterstanden of een sterk fluctuerend werkaanbod? Vertel ons uw uitdaging en daag ons uit. Geheel vrijblijvend maken we een oplossingsverkenning op maat.  

Vraag hier aanauteurs
Joyce van Rosenberg Process consultant
Heleen van Rijsbergen Legal Consultant
Gerelateerde artikelen
Alle artikelen