Serious gaming, gaming for science, crowd intelligence, human computation: abstracte thema’s in relatie tot de gezondheidszorg, kunnen wij ons voorstellen. Tot nu! Tijdens het Games for Health Europe Congres 2019, waar game-innovatie binnen het zorgdomein centraal staat, lanceerden wij ons partnership met Games for Health. Wij bundelen onze krachten om bij te dragen aan een betere zorg.

Hoe? Door beide expertises te combineren tot een platform waarop we complexe thema’s binnen de zorg razendsnel ontrafelen. De unieke bijdrage van Games for Health is het inzetten van games en apps om het gedrag van mensen en organisaties te beïnvloeden. Wij zijn op onze beurt expert in het realiseren van een zorgeloze, projectmatige implementatie. Onze samenwerking ontwikkelt zich snel; we werken hard aan een game om meer begrip te creëren voor Horizontaal Toezicht en aan een nieuwe ROM-toepassing. Ook helpt gaming sterk bij het vergroten van de clienttevredenheid en bij het opzetten van een eenvoudiger en efficiënt gezondheidsproces. Zo realiseren we momenteel een sterke reductie van botfracturen bij osteoporose patiënten.

Voor ons is dat nog maar het begin. Samen creëren we een nieuwe manier van denken en handelen binnen de zorg, die draait om creativiteit en innovatie.

Geweldig inspirerende dag met bevlogen mensen. Ik hield er enorm veel energie en enthousiasme aan over en wil nu samen meer ontdekken!
Marco Verheul, Raad van bestuur Dimence Groep, over het Games for Health congres.

De eerstvolgende challenge die we aangaan, is er meteen eentje van baanbrekende proporties. Tijdens het Games for Health Europe Congres 2019 lanceerden we UNMASK, een citizen science game tegen lymfklierkanker. Klik hier om meer te lezen over UNMASK! 

Speel je ook met ons mee? 

Stuur me een berichtje en we komen snel praten!

 

Anke Wessels-Heesakkers
Commercieel manager Zorg

06 1658 28 05
awessels@eiffel.nl

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen