Functionele cookies

Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.

Gepersonaliseerde informatie

Hiermee ontvangt u gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op uw internetgedrag.

Steeds meer bedrijven en organisaties worstelen er mee: Hoe speel je snel in op de constant veranderende markt? Hoe zorg je dat jouw werknemers omschakelen van ‘business as usual’ naar het omarmen van de veranderingen?

Download het whitepaper nu
Talent: Het hart van een agile transformatie
De best presterende organisaties hebben de kenmerken van een wendbare organisatie. Veranderingen in de wereld om ons heen volgen elkaar in hoog tempo op. Het snel inspelen op deze veranderingen en de juiste inzet van talent kan de sleutel zijn tot succes. Download de whitepaper en krijg inzicht hoe je talenten inzet in je agile transformatie.
Download
Over de auteur

"Ik help bedrijven verder door kritisch te kijken naar het verbeterpotentieel van de processen (harde kant), maar daarnaast aandacht te hebben voor de manier waarop de werknemers met de processen omgaan (zachte kant). Dit vormt altijd de basis ongeacht of het gaat om een projectmanagement opdracht, verbetertraject of wendbaar organiseren van de organisatie."

Neem contact op Joost Koenders Process consultant
06 2656 46 09
Gerelateerde artikelen
Alle artikelen