Functionele cookies

Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.

Gepersonaliseerde informatie

Hiermee ontvangt u gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op uw internetgedrag.

Transformatie. Digitalisering. Wendbaarheid. Omdenken. Herinrichting. Zijn het modewoorden? Het zijn hoe dan ook termen die de wereld bezighouden. Succesvolle organisaties zien de continue ontwikkeling niet als bedreiging, maar als kans. Alles draait om in beweging blijven, grenzeloos denken, inventief zijn en oplossingen blijven vinden. Het afgelopen jaar interviewden wij bestuurlijk Nederland over Succesvol Transformeren. Wij bundelden deze interviews in een e-book.

Download e-book
E-book Succesvol Transformeren - 11 spraakmakende interviews
Allemaal unieke verhalen met één duidelijke overeenkomst: het besef dat we in een verandering van tijdperk leven. En dat wordt breed gedragen. Deze inspiratie wensen wij je van harte toe.
Download
Gerelateerde artikelen
Game on! EIFFEL

Game on!

Serious gaming, gaming for science, crowd intelligence, human computation: abstracte thema’s in r...

Alle artikelen