Afgelopen zaterdag wonnen 'onze' hockeydames overtuigend de finale van Den Bosch en daarmee werden ze voor de 20ste keer landskampioen. Meiden, van harte gefeliciteerd! Wij zijn supertrots.

Onze relatie met AH&BC

Topsport zit in het DNA van EIFFEL. Topsporters en -coaches zijn voor ons al sinds jaar en dag een inspiratiebron. Wij leren van hun mentaliteit. Zij motiveren ons en houden ons een spiegel voor: termen als noeste trainingsarbeid, arbeid-rustverhouding, doelen stellen, omgaan met feedback, een team samenstellen en (persoonlijk) leiderschap zijn ook in onze tak van sport toepasbaar. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze klanten.

Vanuit die gedachte zijn wij al jarenlang verbonden aan hockeyclub AH&BC: begonnen als partner van de jeugd en de laatste 11 jaar als hoofdsponsor van Dames 1.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen