Op 16 november, tijdens TSC Connect, maakte Pieter van den Hoogenband de winnaars van de Topsport Community Awards bekend. Iedere partner van de Topsport Community mocht een winnaar kiezen die de award heeft verdiend: wij kozen het bestuur van Young EIFFEL!

De awards staan in het teken van het jaarthema van de Topsport Community: ‘Pieken is een kunst’. Daarbij hebben we niet alleen gekeken naar prestaties op de werkvloer, maar juist ook op persoonlijk en maatschappelijk gebied.

Fun, inspireren en netwerken, dat zijn de ingrediënten waar Young EIFFEL voor staat. Samen zorgt het bestuur van Young EIFFEL voor verbinding tussen collega’s onder de 33 jaar. En dat doen ze succesvol! Zeven bestuursleden zetten zich maandelijks in om toffe en inspirerende activiteiten neer te zetten: van lasergamen in de parkeergarage tot een inspirerende Collegetour met onder andere Bibian Mentel.

Monique Noomen-Greve met bestuur Young EIFFEL

Pieter van den Hoogenband, directeur van de Topsport Community, over de awards: "In de topsport is het winnen van prijzen voor velen waar het uiteindelijk om draait. In het bedrijfsleven ligt dat anders. Natuurlijk kun je goede resultaten leveren of een promotie maken, maar een fysieke prijs winnen is het niet. Tijdens mijn carrière heb ik geleerd dat je het winnen van een prijs moet vieren, maar juist ook dat het de basis kan zijn voor nieuw succes."

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen