Functionele cookies

Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.

Gepersonaliseerde informatie

Hiermee ontvangt u gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op uw internetgedrag.

In deze publicatie beantwoorden we de vraag 'hoe kan de controller bijdragen aan het realiseren van waarde in een agile omgeving?'

Finance in een agile organisatie
Download het e-book nu
In steeds meer organisaties wordt agile gewerkt, met als primair doel waardecreatie voor de klant. Beoogde voordelen zijn snellere time-tomarket, hogere kwaliteit, risicoreductie, verhoogde productiviteit en meer tevreden medewerkers. Wat moet de rol van de controller in deze beweging zijn? Aan de hand van literatuur- en praktijkonderzoek geef ik in deze publicatie antwoord op de vraag hoe de controller kan bijdragen aan het realiseren van waarde in een agile omgeving.
Download
Over de auteur

"Ingewikkelde materie begrijpen en omzetten in eenvoudige taal. Én problemen omzetten in oplossingen. Daar ben ik goed in. ​Ik kan hierbij putten uit ruim 16 jaar ervaring als controller op allerlei posities en in diverse organisaties, zowel binnen de profit als de non-profit. Ik zoek altijd de samenwerking binnen de financiële kolom en daarbuiten. Want binnen controlling maakt de mens het verschil."

Neem contact op Eelko Plomp Business consultant
06 1358 70 27
Gerelateerde artikelen
Alle artikelen