Functionele cookies

Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.

Gepersonaliseerde informatie

Hiermee ontvangt u gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op uw internetgedrag.

Op donderdag 8 februari vond ons event Subsidies in beeld: The Next Level plaats. Een inspirerende middag waar Marloes Pomp ons mee nam in de wondere wereld van blockchain. We ontdekten de mogelijkheden van blockchain voor organisaties. Met in het bijzonder de kansen van blockchain binnen subsidieprocessen.

Dit alles legden wij vast in een aftermovie, veel kijkplezier.

Subsidies in beeld: the next level

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen