Bij EIFFEL streven we naar topprestaties. Altijd. Topsporters en topcoaches vormen voor ons een dagelijkse inspiratiebron. Wij leren continu van hun mentaliteit. Zij motiveren ons en houden ons een spiegel voor. Vanuit die gedachte verbinden wij ons als Presenting Partner aan de FINA Swimming World Cup 2017 in Eindhoven.

Topsport zit in ons DNA. Gaan tot het uiterste, kansen zien in de laatste millimeter en de laatste cijfers achter de komma. Dat stimuleren we met inspiratiesessies en een vitaliteitsprogramma, maar ook door topsport op het állerhoogste niveau te beleven. Deze kans laten we daarom niet aan ons voorbij gaan.

EIFFEL & topsport

Wij verbonden onze wereld 18 jaar geleden al met die van de topsport. Zo gingen wij partnerships aan in basketbal, zwemmen en hockey en startten we samenwerkingen met individuele topsporters en -coaches. Tegenwoordig zijn wij sponsor van hockeyclubs AH&BC en Oranje-Rood en werken wij samen met toppers als Pieter van den Hoogenband, Ranomi Kromowidjojo, Jacco Verhaeren, Kitty van Male en Max Caldas.

Maar ook tijdens grote, internationale events leveren wij graag een bijdrage. Dat deden wij bij meerdere EK’s Zwemmen, het WK Hockey in 2014 en het WK Beachvolleybal in 2015. Nu, in 2017, verbinden wij ons aan de FINA/airweave Swimming World Cup in Eindhoven. Een unieke gelegenheid om de inspiratiebron die topsport vormt, letterlijk aan te raken. Voor onze klanten, maar zeker ook voor onze eigen professionals.

Over de FINA/airweave Swimming World Cup Eindhoven 2017 presented by EIFFEL

De World Cup in Eindhoven vindt op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus plaats in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. Het event maakt deel uit van een reeks van negen World Cups, verdeeld over drie continenten. Eindhoven is de derde stop. De eerste World Cup is eind juli in Moskou, direct na de wereldkampioenschappen in Boedapest. De zwemmers zijn dus in topconditie! De volgende stop is Berlijn, waarna Eindhoven de laatste editie in Europa is. Na Europa vertrekken de teams richting Dubai, Hong Kong en Tokyo. In dit spectaculaire circuit strijden de beste zwemmers ter wereld om een prijzenpot van 2 miljoen dollar.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen