Op 13 april vond de succesvolle editie van Succesvol Transformeren plaats. Een relevant thema voor alle organisaties: om succesvol te zijn en te blijven als organisatie is continue aanpassing en transformatie noodzakelijk. Gedurende de dag ontvingen wij gasten uit de profit en non-profit sector.

Ochtend - Succesvol Transformeren

's Ochtends ontvingen we gasten uit de werelden van Gemeenten, Overheid en Zorg. Zij werden verwelkomd in het auditorium door Monique Noomen-Greve. Margriet Sitskoorn deed de kick-off van het plenaire gedeelte, waarbij ze inging op het manipuleren van onze hersenen. De deelnemers van de ochtendsessie volgde vervolgens één van de deelsessies, gegeven door topsporters, deskundigen of een combinatie van beide. De ochtendsessie werd afgesloten met een lunch.

Middag - Succesvol Transformeren

's Middags kwamen de deelnemers uit de werelden Handel & Industrie, Banken & Verzekeraars en Utilities naar Arnhem. Zij namen deel aan hetzelfde plenaire programma en mochten ook een deelsessie naar keuze bijwonen. We sloten de dag af met een borrel.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen