Samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) slaan wij de handen ineen om bedrijven te leren met het bestaande aantal medewerkers meer te bereiken. Op 30 maart tekenden Monique Noomen-Greve, Managing Director van EIFFEL en Janneke Hoekstra, Directeur van de Faculteit Techniek van de HAN een samenwerkingsovereenkomst voor de komende 2 jaar.

Janneke Hoekstra (links) en Monique Noomen-Greve ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst

 

Janneke Hoekstra (links) en Monique Noomen-Greve ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst

In onze samenwerking met het HAN Lean-QRM Centrum bieden we bedrijven en organisaties een helpende hand. Dr. Vincent Wiegel (Lean expert aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) en Pieter van den Hoogenband (viervoudig Olympisch kampioen en al jaren verbonden aan EIFFEL) bundelen hun kennis over continu verbeteren en over een topsportmentaliteit.

Pieter van den Hoogenband: “Om in de sport te winnen moet je sneller vooruitgang boeken dan je concurrent. De constante zoektocht naar verbeteringen tijdens mijn carrière als zwemmer passen heel goed bij de Lean cultuur die we willen inbedden bij organisaties.”

Vincent Wiegel: “Succes met continu verbeteren en succes met je bedrijf vraagt om een topsportmentaliteit. Je wint de wedstrijd niet omdat je hard hebt getraind maar omdat je het snelst zwemt, loopt, het meeste scoort. Wij onderzoeken hoe je effectiever met Lean aan de slag kunt door de mindset en organisatiecultuur te betrekken in de Lean aanpak. En dan niet zomaar een mindset en cultuur, maar een growth mindset en een topsport cultuur.”

Over de samenwerking

Monique Noomen-Greve: “Wij weten al jaren dat samenwerking tussen wetenschap, topsport en bedrijfsleven fantastische resultaten oplevert. Deze nieuwe samenwerking is voor ons een hele logische. Zo helpen we onze opdrachtgevers nog beter hun organisaties toekomstbestendig te maken!” 

Vincent Wiegel: 'Met deze overeenkomst gaat een langdurige samenwerking van start waarbij beide organisaties elkaar sterker maken en het praktijkgericht onderzoek een stimulans krijgt.'

 

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen