Organisaties worden constant uitgedaagd om te veranderen. En opvallend genoeg is deze verandering de enige constante geworden. De behoefte aan talent verandert ook sneller dan voorheen. Dit vraagt om professionals die de lat hoog leggen. Daarvoor is ons Toptalentenprogramma de ultieme oplossing. Wij verbinden onze talenten aan de juiste vraagstukken. We werken binnen verschillende domeinen in de zorg en ondersteunen onze opdrachtgevers bij het oplossen van vraagstukken. Tijdelijke expertise met een blijvend resultaat.

Jenneke Hoekstra, een van onze toptalenten, werkt sinds november als stafadviseur financiën bij Antes in Rotterdam. Haar werkzaamheden omvatten het hele scala van de financiële bedrijfsvoering: van het ontwikkelen van een Tax Control Framework, het schrijven van het financiële jaarplan en procesverbetering gemeentelijke subsidies tot een analyse van het vastgoed. Projecten die van belang zijn, maar waar simpelweg geen tijd voor is. Zo verlaagt ze de werkbelasting van haar collega’s. Daarnaast kijkt ze met een verfrissende blik naar vraagstukken die al jaren op eenzelfde manier benaderd zijn. En dat geeft haar opdrachtgever mooie nieuwe inzichten. Praktisch en toekomstbestendig.

Eén keer in de twee weken komt ze met andere toptalenten van EIFFEL op het kantoor in Arnhem samen om verdiepende kennis en vaardigheden op te doen. Daar spart ze met haar collega’s over werkzaamheden en problemen waar men tegenaan loopt. Jenneke zegt hierover: “Het is leuk om te merken dat we met elkaar ongeveer dezelfde stappen doormaken en meer ervaring op doen. We zijn werkzaam bij verschillende zorgorganisaties, wat andere inzichten met zich meebrengt. Door ervaringen te delen, leer je buiten de kaders van je eigen organisatie te denken en rekening te houden met verschillende perspectieven binnen de zorgmarkt.”

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het moet 200% goed zijn voor de klant. Daarom ondersteunen een mentor, docenten en mede-Eiffelaars onze Toptalenten. Guus Povel, al jaren verbonden aan EIFFEL, heeft al veel talenten begeleid. Met zijn jarenlange ervaring kan hij Jenneke ondersteunen en haar uitdagen om het juiste op te pakken voor de klant.

Als Toptalent leer je snel dat niet alles vooraf geregeld is. Je moet proactief zijn, je loopt niet over een gebaand pad, maar creëert er zelf een die past bij de organisatie. En de opdrachtgever? Die voelt een frisse energieke wind die veel nieuwe kennis en ervaring brengt en andere collega’s inspireert en ondersteunt!

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij graag weten wat een Toptalent voor jouw organisatie kan betekenen? Wij bespreken graag bij welke uitdagingen onze collega jouw team of organisatie kan ondersteunen.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen