Functionele cookies

Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.

Gepersonaliseerde informatie

Hiermee ontvangt u gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op uw internetgedrag.

De ambitie én het verandervermogen van een gemeente zijn bepalend voor het succes van de Omgevingswet. Voor de daadwerkelijke opzet en uitwerking van de Omgevingswet moet je eerst je organisatie analyseren en daarvoor kun je een aantal stappen doorlopen.

Frans Koemans is consultant bij EIFFEL en kijkt vanuit zijn ervaring met veranderprocessen binnen organisaties naar de komst van de Omgevingswet. Naast veranderingen in taken en werkzaamheden, is het vanuit veranderoogpunt namelijk des te meer van belang om te bepalen wat in het vermogen van de organisatie ligt. Voor Stadszaken.nl werkte hij uit hoe je dit voor jouw gemeente kunt bepalen. 

Lees het volledige artikel Analyseer je gemeente voor je de Omgevingswet oppakt op www.stadszaken.nl.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen