Functionele cookies

Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.

Gepersonaliseerde informatie

Hiermee ontvangt u gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op uw internetgedrag.

Ruim een jaar geleden trad de regeling vergunningvrij bouwen in werking. Deze regeling zou een verruiming en vereenvoudiging zijn ten opzichte van de oude regeling. Maar betekent dit ook dat burgers en bedrijven eenvoudig meer vergunningvrij kunnen bouwen? En wat kunnen we hieruit afleiden met het oog op de komende nieuwe Omgevingswet?

Jessica Huizing is consultant Omgevingsrecht bij EIFFEL en reflecteert met collega Robrecht van Eldik op de regeling Vergunningvrij Bouwen. Voor Stadszaken.nl schreef zij hierover een blog.

Lees het volledige blog Vergunningvrij, eenvoudiger op www.stadszaken.nl

Over de auteur

"Met de stroom meegaan maar wel in staat om de loop van het water om te buigen als de situatie daarom vraagt. Geïnspireerd door mijn roots in ‘de binnenvaart’, waarin lef, ambitie, aanpakken, tegen een stootje kunnen en samenwerken nodig en mij eigen is. Ik durf en weet een goede inschatting te maken van de effecten van mijn keuzes en adviezen en verlies het doel en de mens niet uit het oog."

Neem contact op Jessica Huizing-Boere Legal consultant
06 3305 49 89
Gerelateerde artikelen
Alle artikelen