Al in 2011 startten we met het garanderen van het resultaat van onze oplossingen. En dat bevalt goed. Voor iedereen. Onze opdrachtgevers krijgen de 100% garantie dat hun uitdagingen en problemen tot achter de punt komma worden opgelost. En binnen het afgesproken budget natuurlijk. Ons daagt het uit om de best mogelijke service te bieden. De best mogelijke oplossing te maken. Dat houdt ons scherp. Wij geloven heilig dat de opbrengst van een oplossing meer moet zijn dan de investering die er voor onze opdrachtgevers aan vast zit. En daar worden wij graag op afgerekend. En beloond natuurlijk.

In verschillende vormen

De resultaatgarantie is er in verschillende vormen. Voor verschillende services. Voor verschillende problemen en uitdagingen. Samen met onze opdrachtgevers bepalen we welke vorm het meeste waardevol is voor hen. Wij worden daarop graag uitgedaagd. En dagen ook uit.

Performance fee op maat

Aan een oplossing met een bepaalde prestatie vs. kwaliteit verhouding komen we vaak op een performance fee met een basis scenario. Hoe beter wij het doen, hoe meer de waardering ervoor. En met de zekerheid dat het basis scenario altijd gerealiseerd wordt. Want sommige problemen moeten nu eenmaal opgelost worden. No matter what.

Wij zien vaak dat werken met een performance fee daarom maatwerk is. Helemaal afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever en de aard van de problematiek.

Bonus en malus

Een andere veel gebruikte vorm is de bonus-malus variant. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een bepaalde tijdsdruk en de prestatie in de beschikbare tijd kan variƫren door allerlei omstandigheden. Wij tekenen dan voor het risico van het ontstaan van die omstandigheden. Wij laten graag zien dat omstandigheden ons niet van het doel af laten leiden. En waar dat onverhoopt toch gebeurt, hebben we duidelijke afspraken gemaakt. Daarom komt aan het eind van de rit onze prestatie altijd overeen met de beloning ervan.

Fixed fee

Soms zijn er situaties waarbij er absoluut geen onzekerheden mogen zijn in relatie tot de te leveren prestatie. In dat geval garanderen wij het resultaat. En bepalen vooraf welke investering dat betekent voor onze opdrachtgevers. Het enige wat hen dan nog rest, is het probleem afvinken. Want wij garanderen het resultaat, het budget en het tijdsbestek.