energie

LinkedIn Twitter Facebook Addthis
Al jarenlang is de energiemarkt onderhevig aan ingrijpende veranderingen, veelal ingegeven door wet- en regelgeving. Hierdoor moeten bedrijven vaak hun koers aanpassen. Eiffel brengt de strategie van energieleveranciers en netwerkbedrijven tot uitvoering en heeft een bewezen track record op het gebied van legal, finance en process. Speelden we in het verleden hiermee in op de verregaande gevolgen van de Splitsingswet, nu hebben thema's zoals Stroomopwaarts, netverlies en het creëren van klantwaarde onze aandacht. 


LEAN

In een wereld waar kostenbesparingen vaak deel uitmaken van de bedrijfsstrategie, kan procesoptimalisatie doeltreffend zijn in het bereiken van doelstellingen. Eiffel heeft twee scans ontwikkeld die de basis vormen van een optimaal leantraject. Onderling variëren zij in de mate van detail en nauwkeurigheid. Binnen 22 dagen weet u hoeveel u bespaart op uw processen. Lees meer over onze Lean dienstverlening.


Het nieuwe marktmodel

Het nieuwe marktmodel zorgt voor vergaande veranderingen in de ketenprocessen van de energieleveranciers. Vaak ligt het initiatief voor deze veranderingen in het kader van het nieuw marktmodel bij ICT. Maar die ICT-bril vertroebelt soms de blik op het totale speelveld. Lees meer over onze dienstverlening.


meer weten?

Neem contact op met:
M kkooijmans@eiffel.nl
T 088 0457204
Kees Kooijmans Logo LI

Kees Kooijmans