waterbedrijven

LinkedIn Twitter Facebook Addthis
Waterbedrijven hebben te maken met een klant die steeds mondiger wordt en een gestroomlijnde en heldere informatievoorziening eist. En dat terwijl de vergrijzing de werkdruk bij waterbedrijven alleen maar vergroot. Marktspelers doen daarom alles wat in hun macht ligt om de kernprocessen zo in te richten dat de klant zo efficiënt mogelijk wordt bediend. Eiffel staat waterbedrijven onder andere bij op het gebied van operational excellence en is met jarenlange ervaring in de watersector ook een uitstekende partner voor Finance & Control.


Operational Excellence

Waterbedrijven krijgen te maken met klanten die steeds mondiger worden over de prijs-kwaliteitverhouding van de geleverde diensten. Daarnaast staat er druk op de tarieven. Lees meer over onze dienstverlening.


Lean

In een wereld waar kostenbesparingen vaak deel uitmaken van de bedrijfsstrategie, kan procesoptimalisatie doeltreffend zijn in het bereiken van doelstellingen. Met onze Lean scan weet u binnen 22 dagen hoeveel u bespaart op uw processen. Lees meer over onze Lean dienstverlening.


meer weten?

Neem contact op met:
M kkooijmans@eiffel.nl
T 088 0457204
Kees Kooijmans Logo LI

Kees Kooijmans