waterschappen

LinkedIn Twitter Facebook Addthis

Door programma's als dijkversterking en initiatieven van diverse waterschappen op keur, is het nog belangrijker te weten wat zich afspeelt langs uw waterwegen en percelen. U wilt bij bijvoorbeeld dijkversterking immers niet verrast worden door rare situaties. Precies weten wat er speelt, is minstens zo belangrijk bij het garanderen van veiligheid en doorstroming van water. Daarnaast moet blijvend gekeken worden naar vorm en omvang van de organisatie. Al deze ontwikkelingen vragen om efficiënte en effectieve oplossingen. Bij 11 van de 24 waterschappen zijn onze ervaren interim professionals actief op het gebied van juridische, financiële en procesmatige dienstverlening. Zo helpen wij waterschappen verder met duurzame en integrale oplossingen.

"Met de aanpak gebruik waterschapsgrond realiseert u gelijkheid, duidelijkheid en is uw beheer op orde"

Els Blaauw, account manager Waterschappen

gebruik waterschapsgrond

Veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke thema’s binnen waterschappen. In de praktijk blijkt dat veel van uw grond onrechtmatig gebruikt wordt. Het project ‘Waterschapsgrond’ brengt uw grond in kaart en regelt vervolgens het eventuele oneigenlijk gebruik daarvan. Lees meer over de aanpak oneigenlijk grondgebruik en download de pdf.

Integrale handhaving

Een van de vele taken van de overheid is het houden van toezicht en het handhaven van gestelde regels. Handhaving kent vele uitdagingen waarmee rekening moet worden gehouden. Lees meer over onze dienstverlening.

Inhaalslag keur

Door veranderende wet- en regelgeving groeit de behoefte aan volledig inzicht in het aantal overtredingen van de keur van het waterschap. Met feitelijke informatie kan het bestuur waar nodig de keur aanpassen of handhaven. Met de aanpak van Eiffel brengt op efficiënte wijze al uw waterwegen en percelen in kaart.

Anderen bekeken ook:

naar informatie over Horizontaal Toezicht
naar informatie over prestatiemanagementMeer weten?

Neem contact op met:
M eblaauw@eiffel.nl
T 06 26 07 8751
Els Blaauw

Els Blaauw