verzekeraars

LinkedIn Twitter Facebook Addthis
Zorg, schade, leven. Het zijn de drie hoofdpijlers van een markt waarin 57.000 Nederlanders actief zijn. Overnames en stringente (internationale) wet- en regelgeving zetten de verzekeraarbranche fors onder druk. Ruimte voor productdifferentiatie wordt beperkt door toezichthouders, waardoor de groei tot een halt is geroepen. Door kostenbesparingen neemt het aantal werknemers in de sector af. Om gezond te blijven, moeten verzekeraars dus slagen maken in efficiency. De consultants van Eiffel hebben een bewezen track record bij verzekeraars en spelen met  kennis van en ervaring binnen de branche in op actuele ontwikkelingen zoals Solvency II.


Solvency ii

De wettelijke vereiste om te gaan voldoen aan Solvency II staat niet op zich. Naast het feit dat u moet beschikken over aantoonbare kennis van deze nieuwe wetgeving, heeft Solvency II impact op uw gehele bedrijfsvoering. Het verandert niet alleen de wijze van berekenen van de solvabiliteit, maar het vereist ook aanpassingen in het risicomanagement en de wijze waarop hierover gerapporteerd wordt. Lees meer over onze dienstverlening Solvency II.


Process management

In een wereld waar kostenbesparingen vaak deel uitmaken van de bedrijfsstrategie, kan procesoptimalisatie doeltreffend zijn in het bereiken van doelstellingen. Lees meer over Lean dienstverlening.


Bezwaar en beroep

Juridische procedures zoals bezwaarschriften, klachten, dwangsommen en beroepszaken kosten burgers en bedrijven miljoenen euro’s. De kloof tussen overheid en burger lijkt steeds groter te worden en vormt een aanzienlijke administratieve last. Lees meer over onze dienstverlening.


Optimalisatie flexibele schil

Een pre-employment screening is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.


Eiffel Blogt over...

Solvency II
Blijf op de hoogte en lees de blogs van consultant Eric Debougnoux.
Blogger Eric Debougnoux Solvency II

meer weten?


Neem contact op met:
M mnoomen@eiffel.nl
T 088 0457008
Monique Noomen-Greve Logo LI

Monique Noomen-Greve