De zekerheid van Eiffel

LinkedIn Twitter Facebook Addthis

In legal, finance, process.
Altijd een oplossing. 100% resultaatgarantie.


Eiffel begrijpt als geen ander dat u zekerheid wilt als u uw (strategische) vraagstukken mede in handen legt van een dienstverlener. U wilt niet worden verrast. Daarom geeft Eiffel u de garantie dat onze oplossing voor uw vraagstukken u het beloofde en afgesproken resultaat oplevert. Met andere woorden: Wij maken uw strategie werkzaam. Samen met u.

Wat houdt onze resultaatgarantie in?

Met onze resultaatgarantie zorgen wij ervoor dat u onze dienstverlening niet als een kostenpost ervaart, maar ziet als een investering voor uw organisatie.

Eiffel houdt zich als dienstverlener in legal, finance en process dagelijks bezig met het optimaal oplossen van organisatievraagstukken. Of het nu gaat om de tijdelijke invulling van een functie, interim management of een oplossingsgericht dienstverleningsconcept.

Resultaatgerichte oplossingen

In toenemende mate zoeken organisaties naar andere oplossingen voor bepaalde vraagstukken. Daarom ontwikkelde Eiffel een aantal concrete en resultaatgerichte oplossingen, onze dienstverleningsconcepten. Denk bijvoorbeeld aan onze aanpak op het gebied van LEANFast Closesnippergroen en Legal Sourcing. Na een inventarisatiegesprek, al dan niet gevolgd door een scan, doen wij u een voorstel waarin we onze belofte invulling geven. Een belofte op opbrengsten of maximale kosten, efficiency of klanttevredenheid bijvoorbeeld. Ook rond vraagstukken waarbij minder 'harde' waarde gecreëerd wordt, maken wij graag concrete afspraken om onze belofte invulling te geven.

Interim professionals

Heeft u tijdelijke invulling van een functie nodig, zoals bijvoorbeeld een controller, jurist of processpecialist? Dan garanderen wij u de juiste match op kennis, vaardigheden en mentaliteit. Blijkt tijdens de uitvoer van het project dat we hierin onvoldoende geslaagd zijn, dan kunt u per direct vragen om een 'wissel'. Net zoals dat in de topsport gaat.

Dus geen moeilijke opzegtermijn of 'kleine lettertjes', maar per direct actie. Natuurlijk kunt u daarbij rekenen op een beter alternatief tegen hetzelfde tarief. Tenminste, als dat voor u ook de beste oplossing is.

Anderen bekeken ook:

bekekenooklean bekekenooksnippergroentool bekekenookfastclose


Meer weten?

Neem contact met ons op via:
E info@eiffel.nl
T 088 0456789

De dienstverlening van Eiffel in 12 seconden

Bekijk de video:
100 procent resultaat